Miért nem ajánlott szénsavas ásványvizet inni?
Állítólag puffaszt, de engem pl. nem, én is azt szeretem, és azt is iszom.
(Meg mondják, hogy "savasít", de ez nem igaz, a szervezetet nem lehet sem savasítani, sem lúgosítani, ez az orvosi álláspont.)
Én csak azt iszom, nem bírom a mentes vizet. Vagy bubis ha víz, vagy zöld tea.
Semmi bajom tőle. Sokan mondják, hogy puffaszt... engem nem, és egy napot sem bírok úgy ha épp nincs itthon.... van szódás palackunk is, a lényeg nekem, hogy ha víz akkor csak bubis!!!
A kóla nem rothasztja el, szimplán lebontja a benne található foszforsav, gyakran használjuk wc vízkőtlenítésére.(egyébként a vérfoltot is eltünteti)
A savasításról annyit, hogy gyomrunk pH-ja 1-3 között mozog, ami jóval erősebb a szénsavnál, szimplán hülyeség, hogy savasít.
Nyáron csúcsom 10 liter szénsavas folyadék(sör) és se nem pukiztam, se nem puffadtam, egyébként átlagos napon megiszok 5 liter vizet, ami általában szóda, és jól érzem magam.
Egy időben kapcsolatba hozták a daganatokkal, de több időst ismerek 70 felett akik a szódára esküsznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!