Mit tegyek ha stagnál a fogyás?
Figyelt kérdés
Eddig 8 kg-tól sikerült megszabadulnom, de már egy ideje sajnos egy dekát sem tudok fogyni, pedig továbbra is tartom a diétám. Tudom,hogy a szervezetem valószínűleg alkalmazkodott a csökkentett kalóriabevitelhez, arra lennék kíváncsi,hogy mit tehetnék,hogy újra beinduljon a fogyás?2012. nov. 15. 22:00
1/5 anonim válasza:
Vagy mozogj többet, vagy csökkentsd a szénhidrát bevitelét.
2/5 anonim válasza:
első plusz 1.
ennyi.
jelenleg annyit eszel és edzel,amivel tartani tudod a mostani adatokat.
3/5 anonim válasza:
Ezzel a problémával küzdők én is. Márciusba le fogytam 85kg-ról 65kg-ra.Még öt kilót szeretnék fogyni, de nem megy le.
4/5 anonim válasza:
Szénhidrát, tej, glutén bevitel?
5/5 anonim válasza:
tarts töltőnapot, az garantáltan beindítja a fogyást. (töltőnap= egy napig többet eszel a megszokottnál, ezzel becsapva az anyagcserédet). nekem is ez segített, amikor stagnáltam 1 hónapig 8 kg fogyás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!