Mit kéne ennem?
Figyelt kérdés
Úgy döntöttem, hogy december 1-től életmódot szeretnék változtatni, rendesen eljárnék a konditerembe, az étkezésemen is változtatnék. Arra lennék kíváncsi, hogy kell-e valamilyen "átvezetés" a mostani étrendemről a diétásra? Sokaktól hallottam, hogy nem jó ötlet csak így sitty-sutty belecsapni.
16/L - 174cm/83kg
2012. nov. 13. 21:18
1/4 anonim válasza:
Belecsaphatsz sitty-sutty, azonnal kezdd is el a szálkásító étrendet. Viszont nem kell a szénhidrátbevitelt drasztikusan csökkenteni. 2,5 ttkg-ról leviheted pár hét alatt 1 ttkg-ra. A fehérje legyen 2-3 ttkg. A body.builder.hu-n mindent megtalálsz.
2/4 anonim válasza:
Szóval december elejétől? Hmm..Miért nem inkább újévtől, fogadalom gyanánt?
Ilyen hozzáállással semmi sem lesz az egészből.
3/4 anonim válasza:
Holnaptól ne vegyél kenyérféléket, tejféléket.. ez már egy nagy lépés. Cukros, lisztes, gabonás, tejes vackok elhagyása.
Mit kéne enned? Halat, zöldséget. Húsokat, tojást. Gyümölcsöt, olajos magvakat mértékkel.
4/4 A kérdező kommentje:
azért december egy, mert karácsonykor nem nagyon szoktam belecsapni a kajálásba, ugyanúgy eszem, mint mindig, viszont novemberben van a szülinapom, azt még szeretném megünnepelni. egyébként köszönöm a válaszokat. (::
2012. nov. 22. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!