Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit kéne ennem?

Mit kéne ennem?

Figyelt kérdés

Úgy döntöttem, hogy december 1-től életmódot szeretnék változtatni, rendesen eljárnék a konditerembe, az étkezésemen is változtatnék. Arra lennék kíváncsi, hogy kell-e valamilyen "átvezetés" a mostani étrendemről a diétásra? Sokaktól hallottam, hogy nem jó ötlet csak így sitty-sutty belecsapni.

16/L - 174cm/83kg

2012. nov. 13. 21:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Belecsaphatsz sitty-sutty, azonnal kezdd is el a szálkásító étrendet. Viszont nem kell a szénhidrátbevitelt drasztikusan csökkenteni. 2,5 ttkg-ról leviheted pár hét alatt 1 ttkg-ra. A fehérje legyen 2-3 ttkg. A body.builder.hu-n mindent megtalálsz.
2012. nov. 13. 21:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Szóval december elejétől? Hmm..Miért nem inkább újévtől, fogadalom gyanánt?

Ilyen hozzáállással semmi sem lesz az egészből.

2012. nov. 14. 15:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Holnaptól ne vegyél kenyérféléket, tejféléket.. ez már egy nagy lépés. Cukros, lisztes, gabonás, tejes vackok elhagyása.

Mit kéne enned? Halat, zöldséget. Húsokat, tojást. Gyümölcsöt, olajos magvakat mértékkel.

2012. nov. 15. 13:19
 4/4 A kérdező kommentje:
azért december egy, mert karácsonykor nem nagyon szoktam belecsapni a kajálásba, ugyanúgy eszem, mint mindig, viszont novemberben van a szülinapom, azt még szeretném megünnepelni. egyébként köszönöm a válaszokat. (::
2012. nov. 22. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!