Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék lefogyni 10-220...

Szeretnék lefogyni 10-220 kilót februárig hogyan? Többi lent!

Figyelt kérdés
Sziasztok 13 éves fiu vagyok 174cm és 84 kilógram na ezektől akarnék megszabadulni szobabicikliztem de a hátam nagyon fájt még a felúléstél is segitség amenyit tudok biciklizni anyit megcsinálok 30-40 perc 3 fokozaton 20-30 perc 4-es fokozaton help please!
2012. nov. 13. 19:11
 1/9 anonim válasza:
11%

Aha szóval a cél a 220 kg fogyás 84 kg-ból :D hmm érdekes és egyben kihívás is :D

Mekkora egy h*lye vagy te! pff

2012. nov. 13. 19:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Figyelni kellene a kajára is. Mondjuk én is futottam régebben, most újrakezdtem, tudom, nagy hülye voltam, hogy abbahagytam, mert egy fél órája van az embernek rá naponta, sőt többször félórája is akár. Tehát ebből is le lehet venni, én a futást ajánlanám. Az olyan hatással volt rám, hogy utána nem feltétlenül kellett estére nekem nehéz étel, volt, hogy, ha ránéztem mondom: na nee :) . Sőt valamiért a kólát is szorította hátrébb rendesen a preferencia skálámon, csak ritkán ittam utána kólát, leginkább, ha be volt hűtve, de inkább ásványvizet preferáltam jobban. Tehát a futás is nagy úr, könnyen tud tőle fogyni az ember meg persze izmosodik is, állóképessége is javul. Ha egyszer elkezded, nehogy abba hagyd, ez a legfontosabb!!!
2012. nov. 13. 19:33
 3/9 anonim ***** válasza:

Gondolom 22 kg-t akartal irni a 220 helyett.Szerintem eleg ha leadsz 10-et.En nem szeretem a sovany fiiukat.Inkabb legyen rajtuk egy kis felesleg.Vigyazz az etkezeseidre(naponta -5-6-szor egyel kissebb adagokat).Egyel sok feherjeben gazdag,hust,zoldseget es gyumolcsot.Akkor se add fel ha idovel lelassul a fogyas!;)

14\L

2012. nov. 13. 19:48
 4/9 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM mindenkinek és 20 kilót akartam irni ja és ha nem helyesen irok akkor bocs mert kűlföldi vagyok! Köszönöm de még jöhetnek válaszok
2012. nov. 14. 21:15
 5/9 A kérdező kommentje:
19:33 köszönöm helyes a válaszod de vizet iszok csak már 1 éve!
2012. nov. 14. 21:16
 6/9 A kérdező kommentje:
19:48 neked is köszönöm!
2012. nov. 14. 21:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha már a víznél tartunk: napi 3 liter ajánlott.
2013. jan. 12. 18:49
 8/9 poiu ***** válasza:

A futás tényleg jó, de ha nem vagy edzésben, túlsúlyos vagy, akkor a legkisebb tartáshibával is árthatsz a térdednek. A bringa kímélőbb. A felülést nem helyes formával csináltad, azért okozhat fájdalmat. Nézz utána a neten - attól függően válassz, hogy mid van hozzá otthon. Amúgy a felülés nem fogyaszt, csak erősít. Megfelelő étrend nélkül nem fogysz, akármennyot tekersz.

Ja most látom a dátumot: hol tartasz?

2013. jan. 12. 20:41
 9/9 A kérdező kommentje:
180cm lettem és 6 kiló lement :D
2013. máj. 25. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!