173 cm,60 kg. Kövér vagyok?
Figyelt kérdés
Már enni sincsen kedvem, mert annyira undorodom a testemtől :( Többen mondták már, hogy testképzavarom van, kezdek anorexiássá válni, de nem tudom, én akkor is utálom ezt az egészet. Heti 2x járok edzőterembe... Igazság szerint többször is mennék, de a tanulás miatt nem megoldható. :(2012. nov. 12. 20:07
1/10 anonim válasza:
Nem, a súlyod teljesen normális.. illik a maggasságodhoz. :)
2/10 anonim válasza:
kamuzol.
találd meg és pontosítsd azt a problémát ami valóban zavar,és old meg.
ne gyere ilyen mellébeszélő dolgokkal,mint a fogyás,meg a testsúly.
kezeltesd a depressziódat,szedjél multivitamint,sportolj,legyél többet emberek között,és ne keress mindenféle kifogásokat,mint pl a tanulnom kell.
3/10 anonim válasza:
Én ugyanez, csak 59 kg. Nekem is mondták már, hogy kevés nagyon és hagyjam abba, de nem látnak a szemüktől.
4/10 anonim válasza:
Én 83 vagyok, fiu epphogy van rajtam egy picike felesleg
5/10 A kérdező kommentje:
Kamuzok? Miért kamuznék?
2012. nov. 13. 17:02
6/10 anonim válasza:
Ha fiú vagy, akkor sztem ez teljesen jó. szálkásíts :)
7/10 A kérdező kommentje:
lány vagyok
2012. nov. 14. 19:20
8/10 Karesz6969 válasza:
Semmi baj nincs a súlyoddal, de gondolom ezért is tetted fel a kérdést, hogy ilyen válaszokat olvass...nem rossz játék ez sem a megerősítésekre ha nem megy magadtól.
9/10 anonim válasza:
Én olyan 17 éves korom körül gondoltam ugyanezt,165 cm voltam,54 kg-mal. Aztán egy idő után beláttam,hogy ez rendben van,szóval veled sincs probléma :)
10/10 anonim válasza:
Én 177 centi vagyok,59 kiló. Szerintem nem vagy kövér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!