Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet leszokni az édesség...

Haaat kérdése:

Hogy lehet leszokni az édességekről, mivel lehet őket helyettesíteni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az édességeket mivel lehet helyettesíteni, hogy lehet leszokni róluk?

2012. nov. 11. 12:40
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Önmagában a helyes táplálkozás a legfontosabb, vagy a mozgás, vagy mindkettő, egymást kiegész0tve, hogy látjátok...már ha a fogyás a cél?

Persze a topic kérdése a cukor elhagyásra irányul.

2012. nov. 11. 13:42
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

Jaa, nem írtam hogy a krómot sem megerősíteni sem cáfolni nem tudom, de az már sokat jelent szerintem ha nem cáfolom!

Mozgás kell. Kár hogy az egész világ egyre inkább divat sportokat akar csinálni, amikor több száz, ezer éve komoly egészségfejlesztő edzések vannak :D És azért elérhetőek lennének ám sok helyen, sokaknak..

2012. nov. 11. 13:44
 13/23 A kérdező kommentje:
Van sportkártyám...esetleg te nem olyan cégnél dolgozol ahol ez a kártya felhasználható? :D Kicsit kifaggatnálak.
2012. nov. 11. 14:04
 14/23 A kérdező kommentje:
Az úszás mennyire hasznos szerinted? Inkább úgy kérdezem, hogy mi a leghatékonyabb sport, ami az izületeket nem koptatja, de erőnlétet fejleszt és testtömeget csökkent?
2012. nov. 11. 14:06
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

Nálam a sportkártyával sajnos nincs szerencséd :)

Az úszás jó, de felejtsük el a mozgás és a testtömeg csökkenés közti összefüggést.

Testtömeggel számolva energia felhasználást, az európai (amerikai hájas) ember ugyan annyi energiát használ el mint egy vadászó gyűjtögető bennszülött. Ők többet mászkálnak, de kisebb izom és zsírtömegük van, ezért kevesebb energiát is használnak el. Alapanyagcserében nincs nagy eltérés. A nyugati ember többet eszik, de konkrétan a kevesebb mozgással is több energiát éget el, mert nagyobb munka 85 kilósan sétálni mint 60 kilósan..

Tehát hiába mozog valaki.. sőt, hiába edz rendszeresen, hehe ugyan úgy zsíros marad.

A megfelelő mozgás az inzulin rezisztencia csökkentésében játszik szerepet, kardiovaszkuláris rendszert segít karban tartani.. mindez a hagyományos étkezés mellett ugyan úgy elhízáshoz és infarktushoz, cukorbajhoz vezet mintha a tv előtt poshadnánk..

Megfelelő mozgással még a szerveink funkcióját, egészségét növelhetjük, az ellenálló képességünket - gyógyulásunkat növelhetjük.. ezeket tartom én értelmes edzéseknek, de fogyásban ezek sem alapvetőek..

2012. nov. 11. 14:22
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

Úszás (igazából nem is sport, a sportok baromságok, versenyzésről szólnak az úszás az egy fizikai aktivitás, közlekedés vízben de hülyeség hogy sport. Ennyi erővel az hogy besétálok az egyetemre az is sport.. holott nem is követek semmiféle sport szabályt, nem versenyzek... nem sport) szóval jó, lehet jóga légzéssel úszni, még jobb.

De ennél is jobb ha jó Jóga, Taichi iskolát, oktatást talál valaki. Na ezeket kell megtanulni értékelnünk! Jó még a Pilates, Callenetics ezek gyógytornák, a mély izomzatot dolgoztatják meg amit nagyon el szeretünk hanyagolni. Természetesen a jógán alapul sok gyakorlatuk!

2012. nov. 11. 14:25
 17/23 A kérdező kommentje:

Magyarul, tudom hány kiló vagyok, naponta X kilokalóriát égetek, ha a bevitel kevesebb, akkor fogyok...ennyi?

Mert erre vannak mindenféle frankó BMI kalkulátorok.

2012. nov. 11. 14:27
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Igazából pont azt akartam írni, hogy ez így papíron szép, a valóságban viszont egészen máshogy működik. Nem nergia leadás meg csökkentett bevitel kell, hanem egészséges hormon rendszer, amihez egészséges ételeket kell enni.
2012. nov. 11. 14:33
 19/23 A kérdező kommentje:
Ne egyek olyat aminek a 90%a műanyag, és/vagy azonnal energiává szeretne alakulni, én meg marhára nem használom fel, tehát zsír lesz? :)
2012. nov. 11. 14:34
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Lényegében igen, így is le lehet írni a gabonákat, tejféléket. Korrekt.
2012. nov. 11. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!