14 éves vagyok. Hogyan tudnék mielőbb lefogyni legalább 7-8 kilót úgy, hogy ne is ragadjon vissza rám a súlyfelesleg?
Természetesen tudom, hogy ebben a korban a diéta nem egészséges, de nekem feltétlenül szükségem van rá. Egyszerűen nem érzem jól magam a bőrömben, és ez ki hat rám (tehát az ilyen jellegű kommenteket kérem mellőzni).
Szeretnék, nem rövid, de nem is hosszú idő alatt kivitelezhető módszerrel lefogyni TABLETTÁK nélkül (főként comból és hasból) úgy, hogy ne is szedjem vissza a kilókat. Persze tudom, hogy ahhoz, hogy ne szedjem vissza magamra a kilókat egészségesebb életet kell élnem (sok víz, gyümölcs és zöldség, sütik és chipsek kizárva).
Tudna valaki hatásos diétát, amivel azt a 7-8 kilót le tudnám küzdeni? :D Lehetőleg olyant, amiben biztosak vagytok (bevállt nálatok vagy egy ismerősötöknél).
Szia! Ha esetleg inspiráció, "társ", segítség kellene a kezdéshez, ajánlom a tegnap indult életmódváltásról szóló facebook oldalt. A nő az update módszer segítségével próbálja megváltoztatni életét. Keresd ezt: Alakreform Ancsa. Hátha segít...
Sok sikert kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!