Sport nélküli fogyásnál tutira vegyem, hogy nagyon löttyedt lesz a bőröm?
Kb. 15 kg-ot akarok ledobni. Csak fogyókúrázni akarok, sportolni nem. Viszont nem akarok túl gyors tempójú fogyást, akkor biztosra vehető a lógó bőr.
Fogytam már le régebben szintén csak némi koplalással, csak az olyan 8-10 kiló lehetett, a bőröm nem lett lötty. Viszont ez a 15 kg már nagyobb felesleg, és öregebb is lettem azóta pár évvel, ami csak árthat a dolognak...
Kedves válaszolók, a kérdésre válaszoljatok, nem érdekelnek a kioktató vélemények a mozgás nélküli fogyásról, tudom én magamtól.............
Én is fogytam 15 kilót legalább, tavaly nyáron.
Kifejezetten nem sportoltam - bár rengeteget kirándultam, gyalogoltam. Gondolom, hogy ilyesmit azért te is tervezel. :)
Semmim és sehol nem lett löttyedt!
4., az ilyen villámdiétákra gondolsz szerintem...ahol tény tényleg csak vizet veszít az alany...
Nekem nem kilók száma számít, hanem hogy a körméretem csökkenjen és beleférjek a pár számmal kisebb ruháimba.
És az butaság, hogy csak fogyózással nem lehet fogyni...akkor anno csak 8-10 kiló vizet fogytam volna? :D Attól lett akkor a csinos alakom?
A lényeg az, hogy a felhasznált kalóriamennyiség több legyen, mint amit beviszünk.
Nem, nem célom, hogy visszaszaladjanak a kilók :)
Nálam a sport max annyi, hogy sétálok... Busz és villamos helyett ha az időm és a cipőm engedi :)
Én 9 hónap alatt fogytam le 10 kilót és nem vittem túlzásba közben a sportot... Egyáltalán nem lóg a bőröm.
Még hátra van a második 10 kiló, de nekem nem sürgős, teljes mértékben elégedett vagyok így is, úgyhogy ezt is ilyen komótos tempóban kívánom lefogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!