Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha elkezdenek cigizni, le...

Ha elkezdenek cigizni, le fogynek?

Figyelt kérdés
2012. nov. 10. 22:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A tüdőd fogyna, de a zsír nem fog égni a dohányzástól...
2012. nov. 10. 22:52
 2/11 anonim ***** válasza:
79%

ostoba tudatlan.

erre már nem lehet mit írni.

[link]

2012. nov. 10. 22:57
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Persze,ha elég kitartó vagy.A rák ugyanis hamar felzabálja a szervezeted,és lefogysz.
2012. nov. 10. 23:06
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
ha fogyni akarsz sportolj és diétázz, máshogy nem fog menni. (lenyűgöz, hogy egyes emberek képesek lennének akár megenni a saját ürüléket, hogy anélkül fogyjanak le hogy tennének érte)
2012. nov. 10. 23:18
 5/11 anonim ***** válasza:
84%

Ha megtalálnád a helyesírásodat, attól is lefogynál.

Kedves körösztapám cigizett. Le is fogyott tőle.

Kedves másik rokonom, szintén cigizett. Ő is nagyon könnyűvé vált tőle.

Kedves barátom dohányzott.

Másik kedves barátom nemkülönben.

Most ők összesen nem nyomnak 7-8 kg-nál többet. :-(

2012. nov. 10. 23:44
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Bakker utolsó :(

Kérdező, minden méreg fogyaszt.. mert tönkremegy benne a tested, romlik az emésztésed.. Csak ettől még lehetsz zsíros, alacsony izomtömegű roncs.

Táplálkozásra odafigyelni már túl mainstream, vagy túl drága (ezt megértem)?

2012. nov. 11. 10:15
 7/11 anonim ***** válasza:
Lehet fogynal de nem zsirbol.Inkabb legy kitarto,egyel egeszseges dolgokat(minel kevesebb kenyeret,krumplit,hagyd el az udito ivast es a nassolast,helyette egyel tobb zoldseget,feherjeben gazdag husokat es gyumolcsoket)es mozogj rendeszeresen.Igy biztos lefogynal,de ne csodalkozz ha csak heti 0,5 kg-t fogysz.
2012. nov. 11. 10:31
 8/11 anonim válasza:

Ha le akarsz fogyni, nyugodtan egyél bármit... csak ne nyeld le! :)

Amúgy én is cigiztem régen 5-6 évet, de egyáltalán nem fogytam le, sőt, amikor abbahagytam, hízni kezdtem.

Amúgy nekem az segített fogyni 8 kilót, hogy egyáltalán nem eszem kenyeret. Minden mást igen, csak kenyeret nem. Ha túléled kenyér nélkül, esetleg próbáld ki.

2012. nov. 14. 07:33
 9/11 anonim válasza:

igen lehet hogy lefogynal par kilot a sok karos anyagtol ami benne tartozkodik de jobban jarnal ha lecserelned a kajat egesegesebre vagy legalab sokszor ennel de keveset szoval legalab 6xnaponta de KEVESET de tobbet jelent ha elmennel egy heten 3x tornazni vagy futni vagy barmi hasonlo egy hoszu seta is megteszi elejinte ha othon ulo fajta vagy de eszt sajnos egyedul nem valami jo csinalni szoval ha lenne egy baratod aki jar futni vagy gyuirni sokal job lenne ha vele mennel mert o huzna teged hogy gyerunk gyerunk ne alj le es ez sokat segit foleg a kezdoknek es hid el 1 heten 3x futni fel oran avval csak 1es fel napot veszitesz a draga eletedbol szerintem enyit megerdemel a te tested is es a szervezeted is

udv es sok szerencset

2012. nov. 14. 08:03
 10/11 anonim válasza:
Ennél több ész kéretik..dehogy fogsz lefogyni,csak tönkreteszed magad,és ha le akarsz szokni,csak még több szaladhat fel..Napi negyed óra mozgás is már sokat számít (tele az internet gyakorlatsorokkal), illetve ha visszaveszel a tésztafélékből, édességből. Ha pedig eszegethetnéked van, ajánlom figyelmedbe az olyan zöldségeket,gyümölcsöket, amik nyersen 0 kalóriásnak számítanak, és még jót is tesznek; pl.: répa
2012. nov. 14. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!