Ha elkezdenek cigizni, le fogynek?
Ha megtalálnád a helyesírásodat, attól is lefogynál.
Kedves körösztapám cigizett. Le is fogyott tőle.
Kedves másik rokonom, szintén cigizett. Ő is nagyon könnyűvé vált tőle.
Kedves barátom dohányzott.
Másik kedves barátom nemkülönben.
Most ők összesen nem nyomnak 7-8 kg-nál többet. :-(
Bakker utolsó :(
Kérdező, minden méreg fogyaszt.. mert tönkremegy benne a tested, romlik az emésztésed.. Csak ettől még lehetsz zsíros, alacsony izomtömegű roncs.
Táplálkozásra odafigyelni már túl mainstream, vagy túl drága (ezt megértem)?
Ha le akarsz fogyni, nyugodtan egyél bármit... csak ne nyeld le! :)
Amúgy én is cigiztem régen 5-6 évet, de egyáltalán nem fogytam le, sőt, amikor abbahagytam, hízni kezdtem.
Amúgy nekem az segített fogyni 8 kilót, hogy egyáltalán nem eszem kenyeret. Minden mást igen, csak kenyeret nem. Ha túléled kenyér nélkül, esetleg próbáld ki.
igen lehet hogy lefogynal par kilot a sok karos anyagtol ami benne tartozkodik de jobban jarnal ha lecserelned a kajat egesegesebre vagy legalab sokszor ennel de keveset szoval legalab 6xnaponta de KEVESET de tobbet jelent ha elmennel egy heten 3x tornazni vagy futni vagy barmi hasonlo egy hoszu seta is megteszi elejinte ha othon ulo fajta vagy de eszt sajnos egyedul nem valami jo csinalni szoval ha lenne egy baratod aki jar futni vagy gyuirni sokal job lenne ha vele mennel mert o huzna teged hogy gyerunk gyerunk ne alj le es ez sokat segit foleg a kezdoknek es hid el 1 heten 3x futni fel oran avval csak 1es fel napot veszitesz a draga eletedbol szerintem enyit megerdemel a te tested is es a szervezeted is
udv es sok szerencset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!