Ujra elkezdenék mindenből enni elhiznák?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, 175 cm és 76 kg voltam mikor kezdtem diétázni. 3 hónap alatt fogytam 69 kg-ra ugy, hogy probáltam csak délelött ch-t enni és délután meg sok fehérjét és zöldséget, heti 4x-fer futottam. Viszont már kezdem megunni ezt az étrendet meg undorodom már a sok csirkétől meg haltól. Ha megtartanám a heti 4 futást nagy baj lenne ha mindent elkezdenék ujra enni(persze jóval kevesebbet mind elötte) az nagy baj lenne? Még 1-2 kg-ot szeretnék fogyni.2011. jan. 6. 17:13
1/7 anonim válasza:
Dehogy lenne baj.Gratulálok a fogyásodhoz,nagyon ügyes voltál,de 3 hónap alatt 13 kiló az még nem drasztikus súlyveszteség. Szerintem itt nem koplalásról volt szó, ezért semmi gond nem lesz,ha újra elkezdesz mindenfélét enni mértékkel
2/7 anonim válasza:
A 76-69 hogy a francba jött ki 13 kilóra?!
Kérdező, ha ezentúl lekváros kenyeret vacsorázol kólával és csokitortával, akkor igen, elhízol. Ha tartod a mostani étrendet, azzal a különbséggel, hogy csirke mellett eszel más húsokat is, akkor még simán le tudod adni azt az 1-2 kilót.
3/7 A kérdező kommentje:
Most nem pont ilyen ételekre gondoltam.:) Kenyeret továbra se eszek délután már. Csak ha mondjuk anyám főz Pl.(spagetti vagy más tésztaféle) azt ne keljen kihagynom mert tészta meg ch és elhizok, hanem csak egy kicsit mértékkel.
2011. jan. 6. 17:57
5/7 anonim válasza:
nyugodtan egyél a tésztából is, persze mértékkel! ha egyszer beindul a fogyás, és tartod az alapelveket (kevés nasi stb..) akkor egy kis tészta is belefér :)
6/7 A kérdező kommentje:
Jólvan, örülj csak, hogy találsz bennem hibát.
2011. jan. 6. 18:17
7/7 anonim válasza:
örülök, hogy 17 évesen buta vagy, mint a tök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!