Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hasról fogyás. Valaki help?

Hasról fogyás. Valaki help?

Figyelt kérdés

Hogyan lehet a legegyszerűbben és leggyorsabban hasról lefogyni? Nem eszem sokat, sőt mondhatni alig eszem valamit, de ha eszem egy keveset, akkor is úgy megnő hirtelen a hasam mint egy pár hónapos terhes nőnek :D Mi ennek az oka? Reggel mikor felkelek szinte semmi hasam, ha eszek kicsit akkor hatalmasra nő :S Mit lehetne tenni, hogy gyorsan lefogyjak hasról? Előre is köszi a válaszokat.

L/20

2012. nov. 8. 14:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Egészséges táplálkozás és izomépítés (legalább a hasra).Nincs helyi fogyás.Az hogy nagy a hasad ha eszel annyit tesz hogy szép hasizmod van csak a zsír elrejti és úgy néz ki mintha sok felesleg lenne rajta közben viszont nagyon kevés van, csak le kell szedni szépen lassan.Ha gyorsan fogysz rosszabb lesz mert vesztesz a hasizmodból is és ugyan ott tartasz kevesebb izommal.Én is így vagyok, de már nem zavar, főleg hogy Vegan vagyok, rengeteget eszem hogy meglegyen a napi kalóriabevitelem (lásd a reggelim: fél kiló zöldborsó gombával,utána 1 alma, 2 szilva, 1 liter tea.Elképzelheted milyen 'pocakom' lesz utána.) :D

Persze ez csak addig tart amíg nem emésztem meg a kaját, esetleg nem távozik lent ha tényleg olyan sokat ettem.Apropo: sok rost, na az rendesen kipucol ha nem tetszik annyira a látvány és persze egészséges is.Amiben rost van azt eheted vödörszámra. :)

2012. nov. 8. 15:06
 2/5 A kérdező kommentje:
uh köszi szépen :D már hosszú évek óta próbálom leadni de soha nem sikerül :/ Próbálok felüléseket is csinálni de az 5.-nél már kezdek fáradni :D
2012. nov. 8. 15:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy túl radikálisan hangzik, de ajánlanám a konditermet, még a lányoknak is.Iszonyat jól néznek ki a szépen kidolgozott lányok.Vagy legyen rajtad egy kis puha vagy legyél picit fittebb (formásan izmos, semmi túlzással), de semmiképp sem csontváz.Hidd el, nem ezen fog múlni az életed.Ha egészséges súlyban vagy szimplán csak egészségesebben kell enni és izmot edzeni. :)
2012. nov. 8. 20:12
 4/5 anonim ***** válasza:

"Próbálok felüléseket is csinálni "

Ha ezt fogyási célból teszed akkor elárulom neked a titkot hogy nem érsz ezzel semmit:D Persze ha izmosítani akarod akkor csináld, de csak ha a fogyás a cél akkor ne, mert felesleges munkát végzel, mivel már írták is hogy helyi zsírégetés nem létezik, a hasizmozás meg nem aerob mozgás mint a futás, biciklizés stb.

2012. nov. 9. 01:42
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :) én amúgy szívesen járnék konditerembe, de nem merek, mert félek, hogy olyan béna lennék... xD Erős sincs nehezebb súlyokat emelni vagy hasonló :D De szerintem azért is elfogok menni, mert utálom az alakomat :|
2012. nov. 9. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!