Hasról fogyás. Valaki help?
Hogyan lehet a legegyszerűbben és leggyorsabban hasról lefogyni? Nem eszem sokat, sőt mondhatni alig eszem valamit, de ha eszem egy keveset, akkor is úgy megnő hirtelen a hasam mint egy pár hónapos terhes nőnek :D Mi ennek az oka? Reggel mikor felkelek szinte semmi hasam, ha eszek kicsit akkor hatalmasra nő :S Mit lehetne tenni, hogy gyorsan lefogyjak hasról? Előre is köszi a válaszokat.
L/20
Egészséges táplálkozás és izomépítés (legalább a hasra).Nincs helyi fogyás.Az hogy nagy a hasad ha eszel annyit tesz hogy szép hasizmod van csak a zsír elrejti és úgy néz ki mintha sok felesleg lenne rajta közben viszont nagyon kevés van, csak le kell szedni szépen lassan.Ha gyorsan fogysz rosszabb lesz mert vesztesz a hasizmodból is és ugyan ott tartasz kevesebb izommal.Én is így vagyok, de már nem zavar, főleg hogy Vegan vagyok, rengeteget eszem hogy meglegyen a napi kalóriabevitelem (lásd a reggelim: fél kiló zöldborsó gombával,utána 1 alma, 2 szilva, 1 liter tea.Elképzelheted milyen 'pocakom' lesz utána.) :D
Persze ez csak addig tart amíg nem emésztem meg a kaját, esetleg nem távozik lent ha tényleg olyan sokat ettem.Apropo: sok rost, na az rendesen kipucol ha nem tetszik annyira a látvány és persze egészséges is.Amiben rost van azt eheted vödörszámra. :)
"Próbálok felüléseket is csinálni "
Ha ezt fogyási célból teszed akkor elárulom neked a titkot hogy nem érsz ezzel semmit:D Persze ha izmosítani akarod akkor csináld, de csak ha a fogyás a cél akkor ne, mert felesleges munkát végzel, mivel már írták is hogy helyi zsírégetés nem létezik, a hasizmozás meg nem aerob mozgás mint a futás, biciklizés stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!