Hasról keveset hogyan?
Figyelt kérdés
Alapvetően nincs sok bajom de a hasamról szeretnék egy picit leadni csak egy pár centivel szeretnék kissebb körfogatot. Tavaly nyáron pánikbetegséggel küzdöttem és attól féltem hogy leesik a vércukrom ezért többet ettem mint kellett volna. Azóta a pánikomat helyrehoztam de a hasam mardt és emlékeztet rá.2012. márc. 15. 12:34
1/2 anonim válasza:
ch szegény diéta,mellé aerob és kardio edzések
Szálkásitani kell,nézz utána. Ha kevés felesleged van akkor nem lesz könnyü,előre szólok és szigorú diéta kell hozzá,pontosan kiszámolni mennyi chra fehérjére zsirra van szükséged
bodybuilder.hu-t ajánlom
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi.
2012. márc. 15. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!