Ti milyen véleménnyel vagytok erről, fogyókúra alatt?
Csokit, kekkszeket enni, mértékkel? szénhidrátokat mennyit kéne egyek?
Min. heti 4xer sportolok----> szaladok, 3,4 kmert.
Azután néha szoktam hasizmozni, lábgyakorlatokkal is összekötöm.
163cm 53kg vagyok, 47re akarok lefogyni.
Előre is köszönöm!
ha már fogyókúra akkor az ideális fehérjebevitelről szoktak kérdezgetni,nem a csokikáról-cukorkáról.:D
amire nincs szükség,és csak hátráltatja a célt,az egyértelműen felesleges,és haszontalan.
szóval a céljaidat kellene először letisztáznod,pontosítanod magadban és hogy mire vagy érte képes.
ez nem aszkétizmus,csak tisztánlátás.
és testzsír csökkenésben mérd a fogyást lehetőleg ne súlyban,mert könnyen pórul járhatsz,főleg ha ilyen gyermeki súly a kitűzésed.
kicsi kérhetném a segitséged ebben?
hogy érted, az utolsó felét, akkor hogy kéne csináljam?
Elsó sorban, mozgok szoktam szaladni min.heti 4xer kb 3,4kmert, és hasizmozni, akkor a sulitól 2kmre lakom vagy 3 es mindig hazagyalogolok.
És az étellel, hát azzal nemtudok bánni, mindig úgy képzelem, ha esszem csokit akkor hát nem eszek ezt meg azt s akkor igy kompenzálom, tehát pl nem eszek szendvicset eszek helyette csokit, s ugyan annyi kalóriát viszek be mintha szendvicset ettem volna, csak csokival.. de félek hogy itt a minőség ugye hogy mit viszünk be, tápértéke annak és igy tovább........
na mindegy itt gagyogok lényeg a lényeg, nem látom tisztán az egészet, jó lenne ha esetleg picit tudnál segiteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!