Futás? ( Bővebben lent. )
Figyelt kérdés
Mikor jó futni? Én nemrég kezdtem, futottam délután a melegben, mert zt mondák, jobban izzadok és több kalóriát égetek el. Viszont a nagy melegben megterhelő volt számomra. Elkezdtem most este futni, 5-6 km-t megállás nélkül. Így, hogy hűvösebb időben futok, nem izzadok közben, cska akkor mikor végeztem, akkor is csak kicsit. Most melyik jobb? Vagy mindegy?2009. aug. 12. 20:46
1/5 anonim válasza:
Attól nem fogysz jobban, hogy napközben futsz, max hőgutát kapsz és rosszul leszel.
Fuss inkább estefelé, akkor sokkal jobb. És nem aza lényeg, hogy jobban izzadj, hanem, hogy kifáradj az edzésben.
2/5 anonim válasza:
Én 3km-ert tudok sajnos csak egyben de már haladok:) és este 6 felé szoktam de később sztem sokkal jobb de akkor anyám fut szal be van osztva
3/5 anonim válasza:
egyetek jeget az beválik ha vmi nasi után vágyakoztok vagy egyszerűen csak éhesek vagytok
5/5 anonim válasza:
este fuss, akkor is ugyanolyan hatásos. ha izzadni akarsz akkor ülj be egy szaunába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!