Mit szóltok ehhez a diétához? Ér valamit?
Figyelt kérdés
Eddig minden nap ettem csokit, kenyeret/kiflit/zsemlét, kóla, cukros üdítők..itthon mindig valami nehéz ételt.
67 kg vagyok.
Elkezdtem változtatni, a mai nap pl ezeket ettem:
Reggeli: Danone Actimel
Ebédig: 3 darab puffasztott rizs
Ebéd: 1 virlis, 1 szelet kenyérrel
Uzsonna: Alma, joghurt
Vacsora: Kifliből vágtam 4 karikányit, amit bedörzsöltem fokhagymával, rá pedig tv paprika, és egy kis erős paprika karikát tettem.
Ha minden nap hasonlóan étkezem, és nem úgy, mint eddig, lesz valami változás egy bizonyos idő elteltével? 58 kg-ra szeretnék lefogyni. Emellett görkorcsolyázni is járok.
2012. nov. 7. 16:38
1/5 A kérdező kommentje:
javítom: virsli
2012. nov. 7. 16:40
2/5 A kérdező kommentje:
és amit kihagytam: 2 banán
2012. nov. 7. 16:49
3/5 anonim válasza:
Ez lófiszf@sz, egyél normálisan...
4/5 anonim válasza:
Ez nagyon kevés, a szénhidrát meg túl sok. A fehér kenyeret fogyókúra alatt egyáltalán nem ajánlom, utána is csak mértékkel. Ha ennél több fehérjét ennél, az segítene a fogyásban. Igaz, hogy a túl sok fehérje egészségtelen, de a diéta alatt elkerülhetetlen. Az viszont jó, hogy egy csomó mindent szelektáltál, és a sport is fontos. Sok sikert!
5/5 anonim válasza:
ostobaság.
alig van benne fehérje.
ez menne a súlyodhoz csak összehasonlításképp,hogy világosság gyúljon benned-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!