Mi elég motiváló a fogyáshoz?
158 cm vagyok és emellé... nos régebben azt mondtam 55 kg, mostanában 56ot mondok de nektek bevallom hogy igazából 57 vagyok. Nem tartanak kövérnek de én nem érzem így jól magam. Viszont az nem elég motiváló, hogy 'jaj de szép leszek 2 hónap múlva' mert hol van az még (másrészt meg mert úgysem tartanám magam szépnek akkor sem. Mindegy, ez nem ide tartozik). Sajnos az akaraterőm nagyjából nulla...
Mivel vegyem rá magam, hogy le tudjam fogyni ezt a 10 kg-t amit feleslegesnek érzek?
Nincs rajtad felesleg, nincs mit lefogynod.
A valóban kövér embereknek akad motivációjuk, elég.
akkor várjam meg amíg kövér leszek és úgy fogyjak le?! :D
ha nem eszem cukrot meg fehérliszttel készült kajákat az elég? és mivel lehet az akaraterőmet... hát egyáltalán hogy legyen egy kicsike?
Két hónap múlva az mindjárt itt van! :)
A cukor és liszt elhagyása önmagában is segíteni fog.
Próbáld ki, hogy ha sikeresen betartottad a héten ezt a szabályt, akkor jutalmazd meg magad (mozi, egy új pulcsi, stb. - bármi csak ne étel!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!