Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi elég motiváló a fogyáshoz?

Mi elég motiváló a fogyáshoz?

Figyelt kérdés

158 cm vagyok és emellé... nos régebben azt mondtam 55 kg, mostanában 56ot mondok de nektek bevallom hogy igazából 57 vagyok. Nem tartanak kövérnek de én nem érzem így jól magam. Viszont az nem elég motiváló, hogy 'jaj de szép leszek 2 hónap múlva' mert hol van az még (másrészt meg mert úgysem tartanám magam szépnek akkor sem. Mindegy, ez nem ide tartozik). Sajnos az akaraterőm nagyjából nulla...

Mivel vegyem rá magam, hogy le tudjam fogyni ezt a 10 kg-t amit feleslegesnek érzek?

2012. nov. 6. 15:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az, ha valóban kövér leszel.
2012. nov. 6. 15:45
 2/9 anonim ***** válasza:
46%

Nincs rajtad felesleg, nincs mit lefogynod.

A valóban kövér embereknek akad motivációjuk, elég.

2012. nov. 6. 15:54
 3/9 A kérdező kommentje:

akkor várjam meg amíg kövér leszek és úgy fogyjak le?! :D

ha nem eszem cukrot meg fehérliszttel készült kajákat az elég? és mivel lehet az akaraterőmet... hát egyáltalán hogy legyen egy kicsike?

2012. nov. 6. 16:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Két hónap múlva az mindjárt itt van! :)

A cukor és liszt elhagyása önmagában is segíteni fog.

Próbáld ki, hogy ha sikeresen betartottad a héten ezt a szabályt, akkor jutalmazd meg magad (mozi, egy új pulcsi, stb. - bármi csak ne étel!).

2012. nov. 6. 16:04
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2012. nov. 6. 16:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
ez a jutalmazós dolog tényleg bejön!! J és az is jó,ha veszel valmi ruhát ami hülyén áll rajtad,de viszont nagyon karod hordani,és így tudod h muszáj lefogynod.nekem volt egy egész 4 számmal kisebb ruhatáram..úgyhogy kénytelen voltam lefogyni,mert nem volt mit felvennem :"D sok sikert ;]
2012. nov. 6. 16:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne a végső cél (-10kg) járjon az eszedben. Először tűzz ki kevesebbet, mondjuk 5 kg-t. Ha ügyes vagy ez egy - másfél hónap alatt lemehet. Ez már látványos, főleg a Te súlyodban. Mivel a fogyás látványos, észre fogják venni az emberek. Megdicsérnek, hogy jól nézel ki. DE ami a legfontosabb...észreveszed saját magad! Hiszen ekkor már sokkal jobban állnak rajtad a ruháid, esetleg kisebb méret is kell. Ez pedig elég motiváló tud lenni, a következő 5 kiló leadásában:)
2012. nov. 7. 00:00
 8/9 A kérdező kommentje:
köszi az ötleteket:) majd jelentkezem két hónap múlva ;)
2012. nov. 7. 22:44
 9/9 anonim ***** válasza:
nem jelentkeztél
2015. febr. 9. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!