Koplaltam 14 évesen, nem nőtt meg a mellem most már nem is fog?
18 éves leszek és azóta nem nőtt meg hiába szedtem fel súlyt, mindenhol tiszta háj lettem de a mellemre semmi sem rakódott, akkor ugye hiába híztam meg már ennyire nem volt értelme csak rondább lettem
165/50
már lassan 3-4 éve nem volt?? akkor kellett volna elmenni orvoshoz, amikor elmúlt... a mensesedet nagyon be kell állítani,. szóval orvos !
egyébként van még esély rá, hogy nőni fog szerintem. elkezdtem szedni a f.g.-t és nőtt még egy méretet pedig annyira nem kellett volna, barátnőmnek C lett Aból.
Hehe, és még valaki állítja hogy nem idióták a 14 évesek! Én meg vagyok győződve arról, hogy jóval később is gondok vannak.. áá de nem csak a nőknél.
Genetika kérdése hogy hova hízol. A mell egy része is zsír, másik része mirigy állomány. Legyél egészségesen karcsú, normál/kis mellel is van ám élet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!