12 évesen sok a 55 kg?
12 éves vagyok, 158 -159 cm. és 55 kg ? Sok lenne? Ha igen tudna valaki valami NEM önsanyargatós programot amivel fogyhatnék néhány kilót?
Nőni fogok amúgy még? Anyukám 160 cm. (akkora mint én) Apukám pedig 178 körül van.
szerintem sok!
bár 12 évesen ne is gondolkodj fogyózásban!
én 16 éves 165 cm/60 kg vagyok
A nemedet ilyenkor fontos lenne tudni. Amúgy jól mondták, növésben vagy. Ha sportolsz egy kicsit és normálisan étkezel, az majd stabilizál, nem kell fogyókúrában gondolkodnod.
Példának írom le, az öcsém 12 éves, 164 cm és 62 kg. És egyáltalán nem kövér, a testzsírszázaléka teljesen normális, sportol is. Ennek ellenére szerintem ez nem kis darab, én sem voltam ekkora ilyen koromban, mint ő, de ez csak alkati dolog. Nem feltétlen a kilókat kell számolgatni, mert azok becsapósak lehetnek. Egy testtömeg index néha azért mellélőhet a dolgoknak, főleg úgy, hogy nem határozza meg a testzsírarányodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!