Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 12 évesen sok a 55 kg?

12 évesen sok a 55 kg?

Figyelt kérdés

12 éves vagyok, 158 -159 cm. és 55 kg ? Sok lenne? Ha igen tudna valaki valami NEM önsanyargatós programot amivel fogyhatnék néhány kilót?

Nőni fogok amúgy még? Anyukám 160 cm. (akkora mint én) Apukám pedig 178 körül van.

2012. okt. 2. 19:58
 1/6 anonim válasza:
0%
Milyen magas vagy?
2012. okt. 2. 20:06
 2/6 anonim válasza:

szerintem sok!

bár 12 évesen ne is gondolkodj fogyózásban!

én 16 éves 165 cm/60 kg vagyok

2012. okt. 2. 20:07
 3/6 anonim válasza:
100%
Ja bocsi, most látom, hogy van kiegészítés. Ilyenkor még a szervezeted növésben és fejlődésben van. Neked nem is lenne szabad önsanyargatós módszereket használni. Csak azért, mert esetleg mások ducibbnak tartanak az átlagosnál, nem szabad belekezdened a fogyókúrákban. Kicsi vagy te még ahhoz. :) Ha még 15-16 évesen súlyproblémáid lesznek, akkor már esetleg kezdhetsz valamihez. Most még annyit tehetsz, hogy sportolsz egy kicsit. Ha túl sok cukrosat eszel, akkor azt visszafoghatod az egészséged érdekében is.
2012. okt. 2. 20:09
 4/6 anonim ***** válasza:

A nemedet ilyenkor fontos lenne tudni. Amúgy jól mondták, növésben vagy. Ha sportolsz egy kicsit és normálisan étkezel, az majd stabilizál, nem kell fogyókúrában gondolkodnod.

Példának írom le, az öcsém 12 éves, 164 cm és 62 kg. És egyáltalán nem kövér, a testzsírszázaléka teljesen normális, sportol is. Ennek ellenére szerintem ez nem kis darab, én sem voltam ekkora ilyen koromban, mint ő, de ez csak alkati dolog. Nem feltétlen a kilókat kell számolgatni, mert azok becsapósak lehetnek. Egy testtömeg index néha azért mellélőhet a dolgoknak, főleg úgy, hogy nem határozza meg a testzsírarányodat.

2012. okt. 2. 20:40
 5/6 anonim válasza:
A magasságot hagyjuk, sokkal fontosabb a tesalkat
2012. okt. 2. 20:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem jó, az egyetlen amit jó ha megteszel ha elkezdesz sportolni, az étrendeden nem kell változtatni kivéve ha hamburgereken meg pizzákon élsz :D
2012. okt. 3. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!