Valaki45 kérdése:
Szerintetek az normális ha 12,5 évesen 46 kg vagyok és 146m kb?
Figyelt kérdés
2012. szept. 15. 13:25
1/16 anonim válasza:
2 méter is sok, nemhogy a 146...
2/16 anonim válasza:
Gondolom cm-t akartál írni :) Szerintem egyébként rendben van, még nőni is biztos fogsz.
3/16 anonim válasza:
én 46 kg vagyok 160 cm .szerintem kicsit duci 12,5/l lehetsz
4/16 anonim válasza:
A normális arány magasság -110, szóval lenne miből lefogynod.:)
5/16 anonim válasza:
Utolsó válaszoló válaszát adom, 10 kg felesleged van elvileg.
6/16 anonim válasza:
Ennyi idősen ne ezekkel foglalkozz. Mozogj sokat, érezd jól magad és kész!
7/16 anonim válasza:
úristeen ne hallgass a sok idiótára, a súlyod és a magasságod is pont jó, nőni is fogsz még szóval el ne kezdj fogyokúrázni.
10 kiló felesleg? nem normális aki ezt írta ne hallgass rá mert biztos vmi anorexiás írta :SSSS
8/16 anonim válasza:
Nem vagyok anorexiás, az én testem teljesen normális, neked kéne megtanulnod tömeg indexet számolnod, 'kedves' utolsó hozzászóló!
170 cm, 55,8 kg
9/16 anonim válasza:
ma 15:02
Akkor a 130 cm-es legyen 20 kg, a 120 cm-es 10 kg, a 110 cm-es meg 0 kg... Hát te nagyon kis okos vagy;-)
A tömegindexet számolós kommentet már meg sem említem. A BMI aztán biztos látja, mennyi izom, mennyi zsír van az emberen, meg milyen a csontozata...
Ha már beszólni próbálsz, legalább értelmes lenne, mert ez elég égő...
10/16 anonim válasza:
Nekünk ezt így tanítják az iskolában, nem tetszik? Lehet menni panaszkodni! Ahelyett, hogy kijavítanál és elmagyaráznád, hogy hogy kell, lecseszel, hogy anorexiás vagyok! Áá tökmindegy, hogy két napja tanultam! Gratulálok! Ez aztán hozzáálás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!