Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 13 évesen 36.5 normális?

13 évesen 36.5 normális?

Figyelt kérdés
Normális? Egy átlagos 7-es ennyi szokott lenni?
2011. júl. 29. 12:00
 1/10 anonim ***** válasza:
hát nem egészen. én is most leszek 8.as, és 50-52 kiló vagyok. és a többi lány is az osztályomban. 50alatt nincs senki...elég vékony lehetsz. mondjuk a magasságtól is függ
2011. júl. 29. 12:09
 2/10 anonim válasza:

hány cm?

én 45 kg vagyok, és SOVÁNY. Szóval vagy alacsony vagy, vagy rossz a mérleg o.O

160cm/13L

2011. júl. 29. 12:09
 3/10 A kérdező kommentje:
155 cm vagyok, a suliban is megmértek minket, 6-ban is ennyi voltam, aztán az otthonin is ennyi volt, és a mamáméknál voltunk nyaralni júniusban, és ott is ennyi voltam..
2011. júl. 29. 12:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Tesóm szerint vékony vagyok.. Nem akarok anorexiás lenni, meg semmi más, de valami még is arra késztet, hogy fogynom kéne.. Anyum azt mondja hogy addig örüljek míg vékony vagyok, és meg van mindenem.(Mell-kerek fenék)
2011. júl. 29. 12:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Passz, szerintem elég kevés. Ha elkezdesz sportolni, és normálisan kajálsz, felszedsz egy kis izmot magadra, bomba nő lehetsz majd 5 év múlva! :)
2011. júl. 29. 12:20
 6/10 A kérdező kommentje:

:D Drága vagy :)

És milyen itthoni sportot ajánlanátok? Mert jó lenne egy kis izom is.. A kéz az rendben van, inkább combra szeretnék, vagy hasizomra..

2011. júl. 29. 12:23
 7/10 anonim válasza:

hasizomra: felülés, hasprés

comb, popsi: itt találsz gyakorlatokat [link]

remélem segítettem valamit :) jó tornázást ;)

15/L

2011. júl. 29. 21:05
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ne hagyd el egyik izomcsoportodat sem! Lehet a kezed rendben van, de jusson eszedbe az amit a fiúknak szoktam mondani: "ha nem lábazol a feslő tested sohasem lehet kellően izmos!" jó persze nem akarsz kigyúrt lenni (nem is menne koksz nélkül nőként) de ha elhanyagolod a felső tested, akkor sokkal nehezebb lesz alsótestre fejlődni. Ha csak minden nap 20 fekvőt, 20 húzódzkodást és 20 tolódzkodást lenyomsz akkor már kicsit átmozgattad azt is.

A másik, ne csak hasazz! Ha hasazol akkor feltétlen csinálj törzsemelést is, ezzel fogod tudni biztosítani az egyensúlyt. Ha túl erős a hasad de elhanyagolod az alsó hátad akkor egy egy hirtelen mozdulatnál meghúzódhat a derekad, ami nem túl kellemes dolog. Amennyi hasprést megcsinálsz pont annyi törzsemelést is nyomj le!

A guggolás és kitörés alap láb gyakorlat... ezeket semmikép se hagyd le.

Ne fáraszd magad hosszú futásokkal/biciklizésekkel ezek mind hátráltatnak az izomnövekedésbe ami így lányként nagyon nem jó (a lányok amúgy is baromi nehezen izmosodnak, nem hogymég izomtömeg növelés közbe még ilyeneket is csinálj). Ez persze nem azt jelenti, hogy nem válhat hasznodra! Ha tekersz/futsz az intervall legyen és nem akármilyen hanem rövid (10 percnél semmiképp se legyen több!!) és a sprint szakaszok legyenek fölénybe (15 másodperc lassú, 45 gyors)

2011. júl. 30. 07:47
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!!
2011. júl. 30. 14:16
 10/10 anonim ***** válasza:
jajj, régi szép idők, én 5ben voltam ennyi sztem utoljára. :) mindenesetre ajánlom én is a sportot, így megelőzheted hogy hirtelen növekedjen sokat a súlyod, méghozzá zsírban. szóval vmi sport nem fog ártani, legalább formálod az alakodat is. ne érdekeljen hogy mások mit mondanak. nem valószínű hogy anorexiás vagy-tehát az sem, hogy direkt vagy ennyi kiló. majd leszel több, ne aggódj:D
2011. júl. 30. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!