26 éves vagyok olyan 170 cm és 75 kiló. Normális ez? Mennyinek kellene lennem így 26 évesen, hogy azt mondhassam normális a súlyom?
58-65 között, attól függően mennyire vagy izmos, milyen a csontozatod. Szerintem kicsit sok a súlyod. Ha már 26 évesen van rajtad kb. 10 kg felesleg, mi lesz 40-50 évesen, amikor sokkal lassabb lesz az anyagcseréd?
Úgyhogy kezdj el odafigyelni, nem vészes a helyzet, de ne hagyd, hogy rosszabb legyen.
13:46-os válaszoló, hogyan fogytál le, leírnád részletesen? Én is 18 alatt vagyok és a suli miatt nehéz lenne, mert ugye csúszik az ebéd, és nem tudom, hogy lenne-e mindig időm tornászni. :/
Mennyi idő alatt fogytál le ennyit? Gratulálok! :O
Nem jól csináltam,de azért leírom.
Nem ettem reggelit,se tízórait,ebédre azt ettem,ami a suliban volt,uzsonnát is kihagytam,vacsira általában salátát ettem csirkemellel. Ha nagyon megéheztem,akkor narancsot ettem. Minden nap mozogtam,futottam vagy RR DVD-re tornáztam + 200 felülés! Már visszatértem a rendes étrendemhez,nem híztam vissza,de továbbra sem tartom jó dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!