Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan hozzam rendbe magamat?...

Hogyan hozzam rendbe magamat? 19/L

Figyelt kérdés
Sosem voltam karcsú, viszont hála a hülye étkezési szokásaimnak és a sok stressznek egy jó kis gyomorbetegséget kaptam. Ennek az egyedüli előnye az volt, hogy szigorú diétát kell követnem és az elmúlt 3 hónapban lerepült rólam kb. 7kg-m. Viszont ahhoz képest, hogy a hasamról és a derekamról, hogy eltűnt minden, a combjaim nem vékonyodtak sokat. Ráadásul az elmúlt 2 évben felhagytam a sportokkal is, mert se időm se kedvem nem volt hozzájuk. Azonban most szeretném magamat rendbe tenni. Tudnátok ehhez tippeket írni?

2012. nov. 4. 16:29
 1/7 anonim ***** válasza:
mondjuk úgy, hogy ne csessz ki magaddal ilyen baromságokkal, mint a 90napos. táplálkozz normálisan, változatosan, egészséges ételekkel, mert ezzel a baromsággal garantáltan a dupláját hízod vissza. (gondolj már bele, bizonyos módon étkezel 3 hónapig, aztán nyilván visszaállsz a régire, hogy a jó életbe ne jönne vissza minden leadott kiló kamatostul? kérlek, ne csináld.)
2012. nov. 4. 17:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem csináltam 90 napos diétát...szimplán refluxot kaptam a stressztől....
2012. nov. 4. 18:28
 3/7 anonim ***** válasza:
jajj neharagudj, félrekattintottam, egy másik kérdéshez akartam ezt a választ írni. ne haragudj!!!
2012. nov. 4. 18:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Semmi gond, attól még jó tanács ^^
2012. nov. 4. 19:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Hagyd el a gabonákat (kenyér, liszt, péksütemény) cukros és tejes dolgokat mint "ételeket". Amúgy sem igazán ételek.

Ez a refluxodban is segíthet.

2012. nov. 5. 09:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Jelenleg két pofára zabálom a teljes kiőrlésű dolgokat, fehér kenyeret már 2 hónapja nem ettem. Azonban a cukorral hadi lábon állok, mert mégis csak nő vagyok és a csoki a legjobb barátunk :D Velünk marad, csak a derekunkon meg a fenekünkön...
2012. nov. 9. 19:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Csinálj csokikrémet banánból és kakaóporból (cukormentes, kakaó por.)

A tk kenyér élettani hatása igazából.. ugyan az mint a fehér kenyéré. Még az alacsony glikémiás index (szénhidrátok felszívódásának sebessége, vércukorszint emelő képesség) is elhanyagolhatóan alacsonyabb. Az inzulinszint emelése meg akkora vagy nagyobb, tehát nem lettél beljebb a teljes őrléssel.

Ez engem anno eléggé idegesített. Jó kis átverés, ugye?

2012. nov. 11. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!