Ha a fehér rizs gyorsan fölszívódó szénhidrát, akkor itt mindenki miért isteníti?
Én már azt sem tudom, hogy kinek higyjek vagy kinek ne...
Ha van kedvetek olvassátok el a rizsre vonatkozó részt.
Ja, hogy a paleo... :D
Hát nincs hozzáfűznivalóm, aki ennyi zagyvaságot elhisz, azt úgyse lehet meggyőzni. A gabonák védekező mechanizmusa... anyám...
Ez a paleo mostanában milyen népszerű lett egyébként. Ez az új sztárdiéta csodaéletmód?
Fehérrizs paleóban is oké, ha sokat sportolsz aznap. Én paleózom és nem hülyeség, ha sokat olvasol utána, megérted.
De pl van a primal (Mark sisson) is, az is hasonló, csak több dolgot enged. Még Robb Wolf könyve jó sztem meg a Szendi könyvek, de a külföldit kicsit jobban szeretem :D
Paleo az tényleg nem hülyeség, csak lusták olvasni az emberek és utánanézni a dolgoknak.
A rizshez két hozzáfűznivalóm van:
1. fölösleges szénhidrát (fogadjuk el, az és kész ez tudomány, és a tudomány meg a tapasztalat szerint sincs szükségünk rizsre, az elfogyasztott keményítő potenciálisan veszélyes -ajánlott olvasmány a biztonságos keményítők cikk-)
2. a kínaiak egészségesen beleillesztik az étrendjükbe, csak kérdés hogy az EGÉSZSÉGCENTRIKUS kínai táplálkozásban vajon mennyi is az a rizs, és mellette milyen EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ edzést végeznek? Nem mindegy ám.
Nálunk ritka vendég a rizs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!