Miért nem jó a fehér kenyér kondisoknak, miért a teljes kiörlésű a jobb?
Figyelt kérdés
Ha csak fehér kenyér van itthon az is megteszi vagy mindenféleképpen teljes kiörlésű legyen?2012. aug. 31. 21:03
1/9 anonim válasza:
Nem jó a fehér, mert nincsenek benne rostok, ballasztanyagok, hamar szívódik így fel, megemelve az inzulinszintet, növelve a zsírosodás esélyét. Nem ad hosszútávú energiát.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
és a szénhidrát minősége se felel meg kondihoz?
2012. aug. 31. 21:08
3/9 anonim válasza:
Nem, az se mert gyorsan felszívódik, ahogy Montez is írta.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi:) zöld nektek
2012. aug. 31. 21:12
6/9 anonim válasza:
Az sem annyira jó, mett legtöbbször csak színezett fehérkenyérről van szó, ami messziről látott csak rostokat. :)
9/9 anonim válasza:
A házilag készített kenyér tönkölylisztből az jó, mert nem emeli meg az inzulinszintet, hosszan tart a felszívódása! azért házi kenyér, mert az biztos 100% tönköly, a bolti max 15%!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!