(kondizás) Csak a fehér kenyérről kell leállni, vagy másról is?
Elég sok minden van még. Pl leállhatsz a zsíros felvágottakról, zsíros sajtokról, cukros és fehér lisztes kajákról, üdítőkről.
Fehérjebevitel ezekből legyen: tojás, sovány húsok (hal, csirke, pulyka),
Sovány túró (este), protein tápkieg.
Ch: zabpehely, rizs, krumpli, tk kenyér, tk tészta, sok zöldség.
Zsír:omega3, lenmagolaj.
Multivitamin legyen és edzés után protein+gyors ch.
Nem jó edzés után sem a fehér kenyér, mert ahhoz meg nem elég gyors, oda jobb lenne dextróz.
De én nyugodt vagyok, ha már rám szóltál, csak olvasd el a kérdésed még egyszer. Abból nekem honnan kéne tudnom, hogy te miket eszel és miket nem?:)
És még csak ez sem elég amit írtam az étrendre, mert nem mindegy a mennyiség sem.
Ez is valami, más ennyire sem figyel oda. De törekedj arra, hogy legyen 2-2,5g x testtömegkg fehére és 5-6g x testtömegkg szénhidrát.
Barna kenyér lehet becsapós, mert legtöbbször csak színezett fehér kenyérről van szó. Ha pl ráírják, hogy rozsos, akkor annak csak kis része tartalmaz rozslisztet, a többi sima fehérliszt. Szóval oda kell figyelni, de nyilván nem egy két szeleten múlik a formád, főleg tömegnöveléskor.
Szálkásításnál már résen kell kenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!