Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » (kondizás) Csak a fehér...

(kondizás) Csak a fehér kenyérről kell leállni, vagy másról is?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy tk kenyeret veszek már csak, de jó mellette más is? Barna kenyérre gondolok, esetleg van még valami?

2012. okt. 10. 21:55
 1/9 anonim ***** válasza:

Elég sok minden van még. Pl leállhatsz a zsíros felvágottakról, zsíros sajtokról, cukros és fehér lisztes kajákról, üdítőkről.

Fehérjebevitel ezekből legyen: tojás, sovány húsok (hal, csirke, pulyka),

Sovány túró (este), protein tápkieg.

Ch: zabpehely, rizs, krumpli, tk kenyér, tk tészta, sok zöldség.

Zsír:omega3, lenmagolaj.

Multivitamin legyen és edzés után protein+gyors ch.

2012. okt. 10. 22:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Nyugi, ezekről már rég leálltam :D Nagy részlt soha nem is ettem, a többit meg már régóta eszem. Már csak a kenyérből érdekelt, hogy a tk mellett ehetek-e esetleg barnát vagy valami mást, de akkor ezek szerint még néha a fehér is beleférhet edzés után?
2012. okt. 10. 22:06
 3/9 *Glissade* ***** válasza:
Tehát úgy érted, hogy ha nem eszel több fehér kenyeret, akkor testépítő étrended lesz?:)
2012. okt. 10. 22:08
 4/9 A kérdező kommentje:
Sehol sem írtam ezt. Most mondom, hogy már minden egyes fiszem-f@szom dologra odafigyelek, amiket Montez ajánlott, azt úgy csinálom már rég. Az utolsó részlet ez a kenyérügy lett volna :) Mindössze annyi érdekelt, hogy ezt a milyen-fajta-kenyeret témát ki hogy ismeri.
2012. okt. 10. 22:15
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem jó edzés után sem a fehér kenyér, mert ahhoz meg nem elég gyors, oda jobb lenne dextróz.

De én nyugodt vagyok, ha már rám szóltál, csak olvasd el a kérdésed még egyszer. Abból nekem honnan kéne tudnom, hogy te miket eszel és miket nem?:)

És még csak ez sem elég amit írtam az étrendre, mert nem mindegy a mennyiség sem.

2012. okt. 10. 22:15
 6/9 A kérdező kommentje:
Igazad van, nem részleteztem, de akkor még egyszer: szabad barna kenyeret enni? :D Mennyiségről szólva pedig:nem nagyon számolgatom a kalóriákat, csak belőttem, hogy miből mennyi kéne/ nap és azóta ahhoz tartom magam. Igyekszem úgy enni, hogy sose éhezzem meg a nap folyamán, főleg ne legyek éhes huzamosabb ideig. Tehát pl nap közben 1,5-2,5 óránként megeszek egy szenyát, amiben tonhal, csirkedidkó vagy tojás van. Otthon pedig ugyanezt, csak "normálisabb" kajákkal, amiket már nem lenne olyan könnyű hordozni. Így van, hogy napi 6-7 alkalommal is eszem, a napi 3,5-5 lityó víz mellett. És sohasem eszem/iszom túl magam. Egyszerűen kell. Hiába tettem meg nemrég, érzem, hogy kell még, ezért ilyenkor egyből eszem is. De gondolom nem vétek szarvas hibát ezzel. A barna kenyér azért érdekelne, mert nagyon gyorsan fogy a tk, gondoltam, a keményebb, tömöttebb fogású barna talán hosszabban eltelítene. Bár nem tudom, lehet így is kezdenék pár óra elteltével megéhezni. :D
2012. okt. 10. 22:35
 7/9 anonim ***** válasza:

Ez is valami, más ennyire sem figyel oda. De törekedj arra, hogy legyen 2-2,5g x testtömegkg fehére és 5-6g x testtömegkg szénhidrát.

Barna kenyér lehet becsapós, mert legtöbbször csak színezett fehér kenyérről van szó. Ha pl ráírják, hogy rozsos, akkor annak csak kis része tartalmaz rozslisztet, a többi sima fehérliszt. Szóval oda kell figyelni, de nyilván nem egy két szeleten múlik a formád, főleg tömegnöveléskor.

Szálkásításnál már résen kell kenni.

2012. okt. 10. 22:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem még szálkásításnál is becsúszik a fehér kenyér meg egyéb silányság, de hát ez van...nem saját háztartásom van, így csak azért kívánom meg, mert ott van. Szerencsére nem időre csinálom, és nem versenyre készülök.
2012. okt. 11. 13:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát ha ez van, akkor nem tudsz mit tenni, de nekem meg azt kell írni, ahogy célszerű lenne. Nem fogom írni, hogy mindegy mit esztek, mert ezzel pont meghazudtolnám magam és az egész testépítő életformát. Ehetsz úgy, de tudd, hogy nem éppen tökéletes. :)
2012. okt. 11. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!