Kondizás után kb mennyi szőlőcukrot kell enni?
Figyelt kérdés
2012. okt. 5. 06:29
1/12 anonim válasza:
Edzés után a tejsavóprotein mellé kb 40-50 dextróz kell tömegnöveléskor.
3/12 anonim válasza:
Nem javaslom az 1g*ttkg-ot, ha már nagyobb a testtömeg. Szerintem 50g-nál nem kell több visszatöltésre. Utána 40 perccel úgyis megy teljes étkezés.
4/12 A kérdező kommentje:
ok köszi...és ha én nem szedek fehérjét csak kajából megvan a kb 120-130 g fehérje és mellé így mennyi szőlőcukrot vegyek? vagy esetleg tudnátok mondani olcsó tejsavót? 20-30g-et?
2012. okt. 5. 18:22
5/12 anonim válasza:
Fehérje nélkül önmagában ne iszogassál cukrokat. Akkor egyél mellé főtt vagy sült tojást, de edzés után fehérje KÖTELEZŐ!!
Olcsó fehérje pl VPX Syngex, Stillmass 6:3:1, még olcsóbb, de kicsit rosszabb: Activlab muscle up, FA whey protein
6/12 A kérdező kommentje:
okés
és ez mennyibe kerül? hol lehet megvásárolni ezeket a fehérjéket?
2012. okt. 5. 19:41
8/12 A kérdező kommentje:
Mi a véleményetek a szója fehérjéről? ma láttam a boltba 500g 1150 Ft? az jó vagy tejsavót inkább?
2012. okt. 6. 11:37
9/12 anonim válasza:
Felejtős, sok baj van a szójával. Legnagyobb baj, hogy fele a bv értéke, mint egy tejsavónak, tehát a fele tud csak felhasználódni. Ráadásul tele van allergizáló anyagokkal.
10/12 A kérdező kommentje:
oké akkor maradok a tejsavónál,,,vagy elég a tömegnövelő?
2012. okt. 6. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!