Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rajtam kívül van még olyan...

Rajtam kívül van még olyan akinek nem jött be a kalóriaszámlálgatós, odafigyelek a fehérjére, szénhidrátra, zsírmennyiségre diéta? Tényleg ennyire egyszerű lenne, egy recept a fogyásra az összes embernek?

Figyelt kérdés
Ha valóban mindenkinek ugyanannyi kalóriát szabad megennie egy nap, én hogyhogy nem híztam el napi kb 3000-4000 kalória elfogyasztásától, miközben én csak egy 160 centis pici lány vagyok és hogyhogy nem történt nagy változás, mikor feleannyit vittem be naponta? Fogytam ugyan 2 kilót, de inkább csak a mellemen látszott, testzsír arányom nemigen változott, alakom nem lett jobb, pedig rengeteget sportoltam és sok csirkemellet ettem brokkolival+ fehérjeport ittam vacsora helyett. Nem lehet, hogy ennél azért bonyolultabb lenne az emberi test? Pl van egy vega csaj, aki alig eszik fehérjét mégis izmos és sportos. Hogy lehet ez mikor itt mindenki azt szajkózza, hogy fehérje nélkül nincs izomzat? Én kezdem azt hinni, mindenkinek meg kell találnia a saját megfelelő étrendjét, ami nem biztos, hogy másnak is jó. Ti hogy gondoljátok? Van még aki csalódott ebben a diétában?
2012. nov. 1. 00:35
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ektomorfok tudtom szerint vékony emberek, én viszont átlagos vagyok.
2012. nov. 1. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!