Lehet úgy fogyni, hogy ugyanazt eszem mint eddig, csak sportolok mellette?
Eddig semmit nem mozogtam, most elkezdtem konditerembe járni, hetente 2-3 x tervezek menni 1-2 órára. Diétázni nem tudok, mert annyira válogatós vagyok, hogy nagyon. Zöldségeket nem bírom megenni, főzelékek sem mennek, leves egyáltalán. Amit eszek az pizza, rakott krumpli, tészták...
Tudom ezek éppen nem tartoznak a fogyókúrás kaják közé, de mást egyszerűen nem eszek meg.
Csökkenteném az adagot belőlük és eljárnék kondizni.
Lehetséges ez így? Vagy vegyek valami fogyókúrás tablettát mellé?
Nem sokat akarok fogyni max. 5-7 kilót. 158 cm, 62 kg vagyok és vissza akarok fogyni 55-re, mert nem érnek be a nadrágjaim :-(
Tudnátok segíteni?
Köszönöm előre is
Huszonéves lány vagyok
A mozgás nagyon hasznos, de az ételek amiket felsoroltál szörnyűek, főleg, ha csak ezt eszed. Tészták, krumpli? Mióta én fogyózom pont ezt a kettőt hanyagolom a legjobban (plusz a kenyeret). Mellesleg megjegyzem, egy egész pizza 1800 kcal-t is tartalmazhat (fogyókúrás kcal mennyiség kb. napi 1500 kcal) és még csak jól se laksz vele egész napra.. A tablettát nem javasolnám. Igyál sok vizet, teát, az méregtelenít és gyorsítja az anyagcserét (bár ez nem szerepelt a kérdésedben, de jó tanács)
Ha komolyan fogyni akarsz iktass be zöldséget és kerüld a szénhidrátot, számold a kalóriákat!
Remélem tudtam segíteni. :)
Tapasztalatból mondom neked, mert végig csináltam. Én is úgy voltam vele mint te. Tészta tésztával, pizza, sült krumpli. Fogyni akartam így az ételek maradtak csak az adagok lettek kisebbek, és eljártam rendszeresen edzeni. Az eredmény: Minimálisat fogytam, talán 2-3 kilót Egy kicsit izmosabb lettem, de sokat nem változott. Ugyanolyan duci maradtam csak éppenséggel a mozgásomnak köszönhetően már nem híztam tovább. Úgy állt a súly és kész. (több hónap után jöttem erre rá, hogy semmit nem haladtam se előre se hátra) Így nehezen de kezdtem lemondani bizonyos ételekről. Kenyeret nem ettem, Spagettit ettem, de teljes kiőrlésű tésztával. Pizza szeletett is ettem, de azt is teljes kiőrlési liszttel készítettem. Ettem zöldséget, sok halat, csirkemellet. Gyümölcsöt, és sok folyadékot ittam. Hétvégente kényeztettem magam csak a colával (colafüggő vagyok így az is nagy érdem hogy hétköznap nem iszok)
Az étkezési szokások változtatásával, az ételek átvariálásával bizony szépen elkezdtem fogyni. Továbbra is járok edzésre, és szép izmot is szereztem. Lassan 2 éve csinálom és 94 kilóról 60 kilóra fogytam ami tartós fogyás. Hál istenek a bőrömön sem látszik, csak nagyon halványan a hízási csíkok (de nem lóg a bőröm,pedig nagy hasam volt)
Szóval kedves kérdező. Ha nem változtatod meg az étrendedet akkor mozgás mellett jelentősen hízni nem fogsz, de fogyni sem.
mék miket szeretsz?
rakottkrumpli
tejföl helyett lehet használni natur joghurtot vagy kefírt
kolbász, szalonna helyett darálthús-pulyka/csirke, sonka, halak stb
sajtnál van csök.szírtartalmú
lehet rétegezni különféle zöldségekkel (hisz a pizzán is megeszed)
káposzta/brokkoli/gomba/hagyma/paradicsom/cukkini stb
le
Köszi a válaszokat, de semmi zöldség nem megy le a torkomon. Pizzán sem eszem meg. Sajna kiskoromban nem erőltették belém, most pedig nem eszem őket. :-(
Így elég nehéz fogyózni. Csirkemellet szeretem, de mindig azt sem ehetek. Sonka, szalonna kizárva, tehát ez + pont :-)
Alapból nem vagyok hajlamos a hízásra, régen is ugyanígy étkeztem, semmit nem mozogtam és tartottam a súlyomat. Sokszor előfordult hogy este 10kor találtuk ki, hogy együnk a mekibe és nem zöldséget :-) és nem híztam tőle semmit. Egy éve sikerült felkapnom +7 kilót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!