Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon sokat ettem ma? :S

Nagyon sokat ettem ma? :S

Figyelt kérdés

Reggel ettem két magos bucit, Budapest salátával

Aztán egy tál csokis műzlit

és most még egy tál műzlit.

Nem ettem 100g-ot belőle.

100gban van 400 kcal szóval annyi ez nem volt.

meg ugye a tej hozzá.

Mennyi lehetett?

2012. okt. 28. 18:12
 1/10 A kérdező kommentje:

NEM

KELL

LEOLTANI

2012. okt. 28. 18:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Sokat nem.

Sőt, elég keveset.

És az a kevés is szinte csak szénhidrát, meg cukor.

Hol van a főtt étel?

2012. okt. 28. 18:20
 3/10 A kérdező kommentje:
mondom nem kérek leoltást
2012. okt. 28. 18:22
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ebben mi a leoltás? Leírtam a véleményemet a mai étkezésedről, semmi támadás nincs benne. Mégis milyen választ vártál?
2012. okt. 28. 18:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor milyen választ vársz? Igen, sokat ettél. Holnaptól csak napfénnyel táplálkozz, de azt is csak óvatosan, mert elhízol a végén.
2012. okt. 28. 18:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés címéből is lehetett már látni hogy mit tartalmaz. Vagy kamu, vagy egy anorexiás kiscsibe aki arra vágyik hogy sajnálják és ápolgassák "jajj drágám, ennél többet kell enned, miért teszed ez, ez nem jó neked, ez nagyon kevés, enned kéne, blabla jajj jajj jajj".

Én csak azt mondom, tedd tönkre nyugodtan a szervezeted, sőt ne is egyél semmit, te dolgod, nekem biztos nem fogsz hiányozni ha elpatkolsz. Egy hülyével kevesebb.

2012. okt. 28. 18:42
 7/10 anonim válasza:
Nem ettél sokat, viszont amit ettél attól HÍZOL. Teljesen mindegy milyen kevés, ez szénhidrát. Ehettél volna inkább párolt húst, amiben van tápérték, de nincs ennyi szénhidrát.
2012. okt. 28. 19:02
 8/10 A kérdező kommentje:

"te dolgod, nekem biztos nem fogsz hiányozni ha elpatkolsz. Egy hülyével kevesebb."

és ezt ki kérdezte?

Szerintem először gondold meg miket beszélsz.

2012. okt. 28. 19:11
 9/10 anonim ***** válasza:

Miért???????kell egy nap 25 ilyen kérdést kiírni????

Kit érdekel,hogy mit zabáltál,és mennyit???

2012. okt. 28. 19:24
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked sok akkor sok olvass már utána a helyes táplálkozásnak BASSZUS Egy szem fehérje nincs ebben az étrendnek csúfolt akármiben. Bár gondolom ilyen felfogással nem is mozogsz szóval az izmaidnak minek is kéne tápanyag így is úgyis leépülnek a zsírod helyett. És ha 8-900 kcalt ettél egész nap? Az szerinted elég? Hát marhára nem. Másrészről sokkal laktatóbb és több ételre is kicserélhetted volna ezt a szemét kaját 2 sz tk kenyér sonkával párolt csirke tojásos rizzsel 1 joghurt és vacsorára túró még ha kisadagokat is eszel ezekből már sokkal több tápérték, sokkal laktatóbb és ráadásul nem is igazán több kalória mint az a ... amit ettél

Meg írod hogy nem kell leoltás. Ha tudod hogy reagálnak erre az emberek te meg csak nyígsz akkor felesleges volt kitenni a kérdést legközelebb gondolkozz!! Étrend és megszólalás szempontjából is

2012. okt. 28. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!