Nem volt sok? (lent) (súlytartás a célom)
R.: 100 g zsírszegény (Öcsi) túró, 1 db zöldpaprika
U.: 1 db alma
E.: valami raguleves féleségből 1 merőkanállal, 1 db fánk:( 2,5 teáskanál házi baracklekvárral
V.: 100 g túró
sajnos mamámnál ebédeltem, de holnap valamivel jobb kaja lesz (rakott karfiol)

8-as vagyok. Azért írtam bunkón, hogy motiváljam a Kérdezőt, mert segíteni akarok neki. Azzal, hogy jópofizunk meg szelíden elmondjuk, hogy "ez nem volt sok, ügyeske vagy", azzal nem motiváljuk, hogy ne ilyen szärokat egyen, és nem fog észbekapni.
Babusgatással még senki nem volt motiválva.
köszönöm szépen.: ) ma már igyekszem többet enni, csak borzasztóan félek a visszahízástól
nem volt ma itthon semmi normális kaja szóval ezt ettem:
R.: Intersparos spenótos párna, 1 db alma
T.: 1 db alma
E.: rakott karfiol lesz
U.: zöldség lesz
V.: túró lesz

szerintem jó:)
Azzal meg nem motiválod hogy lebszod
Ez okoskodásnak tűnik inkább.
Nem gyerek már gondolom,megérti normális hangnemben is :)

8-as vagyok.
Ez már kicsit jobb. Nem fogsz visszahízni, hogyha megfelelően tápláló és egészséges dolgokat eszel, (zöldség, husi, egy kis gyümölcs) mert akkor előbb tele leszel belőlük, minthogy híznál tőlük. Viszont ezek a kis beiktatott fánkok, fehér lisztes táskák stb. összeadódnak, szóval ezekre vigyázz.
A zöldségek mellé tényleg egyél sovány husit, vagy pulykasonkát reggelire kenyérrel stb. Ezek nagyon fontosak, és normális mennyiségben nem fognak hízlalni.
Csak a tésztás, fehér lisztes, cukros, sütis dolgokra kell figyelni.

8-as vagyok.
Igen, ehetsz, de inkább teljes kiőrlésűt, és rá mehet a pulykasonka, sajt, zöldség, hozzá esetleg tojás stb. Bolti gyümölcsjoghurtot ha lehet ne egyél, mert cukros és egészségtelen. Ha szereted, akkor csinálhatsz házilag úgy, hogy veszel natúr joghurtot, és külön gyümölcsöt veszel, és otthon összekevered. Így egészséges lesz és tápláló.
Ilyesmi kenyeret, zsemlét, kiflit stb. is csak reggel egyél, délben és este már ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!