Nagyon nagy a combom és így a fenekem is. Hogy tudnám lekicsinyíteni?
Figyelt kérdés
Alapból nem vagyok kövér, de a combomon és a fenekemen csomó háj van, szerintem ezt nem csak én veszem észre, szeretném ha kisebb lenne valahogy. Ha nem kajálok akkor gondolom mindenhonnan fogyok, nem csak onnan. Mégis mit kéne tennem? Ha rágyúrok, akkor izmosabb lesz, de kisebb nem, vagy ha sokat guggolok akkor lemehet onnan a zsír?2012. okt. 26. 15:41
1/8 anonim válasza:
Olyan a genetikád, hogy a seggedre és a combodra hízol. Nem lehet egy adott helyről fogyni. A szervezeted dönti el, hogy honnan fogysz. Ha fogyni akarsz, akkor szálkásító étrend kell és heti 4-5 aerob edzés.
2/8 anonim válasza:
Szerintem probáld ki a Zumba-t:) nagyon klasz testépítő-tánc:) nekem bevált:)
3/8 anonim válasza:
Sportolással és diétával leginkább.
4/8 anonim válasza:
fussál, lépcsőzz stb. az nem létezik h ha ezeket csinálod nem megy le a zsír
5/8 anonim válasza:
Szia! Sok mozgás, folyadék fogyasztás, odafigyelés az étrendre és helyi tekercselés, ami beindítja a keringést, zsírégetést és feszesebbé teszi a bőrt.
6/8 anonim válasza:
Előző, a tekercselés az izzadást segíti elő, nem a zsírégetést. A kettőnek semmi köze egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!