Deréktól lefelé szeretnék leadni magamról pár kilót.
Mit tegyek?
P90X edzésprogramot ajánlom :) nekem nagyon bevált :) a lényeg, hogy egy napot se hagyj ki mert minél tovább csinálod folyamatosan annál könnyebb...az első hét kibszott szar lesz függetlenül attól, hogy eddig mit és mennyit edzettél (és még nagyon finom voltam :D) mert ez teljesen más típusú edzés, mint a legtöbb edzésprogram amit nálunk művelnek a fitneszguruk :)
2012. okt. 22. 23:11
jah igen az étrended maradhat a régi, én nem is diétáztam/fogyiztam mellette (csoki, süti, cukros kakó meg miegyéb volt ahogy addig is :D) és két hét után látványosan leesett rólam a nacim xD
2012. okt. 22. 23:12
ééés ... kihagytam még valamit basszus -.-
ne hagyd abba...én a nyári gyakom miatt leálltam vele és ami addig lejött az hamar vissza is mászott...nem megeröltető csak lusta voltam...megbántam...holnap kezdem el megint, így a leghosszabb napomra, vagyis hétfőre fog esni a heti pihenőn/streching nap :)
2012. okt. 22. 23:15
4/10 A kérdező kommentje:
Az utolsó komidat ha jól értelmezem, akkor van egy héten van egy pihenőnap is?
és meddig "próbáltad" az 1400cal/ másnaponta edzést?
2 hétig vagy 2 évig?
mert nagyon nem mindegy.
amúgy meg alap,hogy fontos az összetétele is annak az 1400cal-nak.
legalább a fele fehérje kell legyen,amit 3 óránként viszel be.
2012. okt. 22. 23:42
torna helyett, bringa, futás, normális étrend
2012. okt. 22. 23:44
7/10 A kérdező kommentje:
igen van egy pihinap
úgy fest, hogy 6 nap edzés és utolsón vagy pihensz vagy nyújtasz :) de lehet nem hétvégére esik...ezért kezdem kedden, mert nekem hétfőn este fél8ig van órám egyetemen 10től...se előtte se utána nincs kedvem komolyabban edzeni :) így hétfőre esik majd a pihenőnap :)
2012. okt. 22. 23:51
9/10 A kérdező kommentje:
köszi, már töltöm is le :)
jól teszed :) de komolyan ne hagyd abba...a 90 nap után újabb 90 nap és így tovább....amúgy én a 'lean' edzéstervet követem :) nem szeretnék annyi izmot felszedni, mint amennyit a 'classic' vagy a 'doubles' edzéstervvel fel lehet :S az már szerintem annyira sok izmot épít, hogy nem lesz nőies az alakom :) így is erős a csontozatom, ezáltal szélesebb a vállam , mint ami ideális lenne...és persze minden fölös gramm meglátszik sajnos :)
2012. okt. 23. 00:27
Kapcsolódó kérdések: