Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy kerül a fogyi rovatba...

Hogy kerül a fogyi rovatba minden héten egy hízni vágyó?

Figyelt kérdés
Miért gondolja bárki, hogy egy kövér ember meg tudja mondani hogyan kell egyészségesen gyarapodni?
2009. aug. 8. 21:30
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Igen, valahol tényleg frusztrálnak ezek a kérdések! Tudom, hogy gyerekes és buta dolog, de szarul esik ezeket olvasnom. Kicsi gyerek korom óta a súlyommal küzdök. Csak azért nem vagyok szétfolyó kövér, mert állandóan diétázom, és sportolok. Még ígyis felszalad néha jópár kiló.

Ha sovány alkat lennék, akkor elmennék egy konditerembe, és szép formás izmos testet alakítanék ki. Enném a kedvenc szénhidrát és kalóriadús ételeimet. De szép is lenne:)!

Szóval igen, zavar kicsit, hogy itt olvasgatom ezeket a kérdéseket, mikor én boldog lennék ilyen alkattal!

2009. aug. 9. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!