Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elrontottam és most nem...

Elrontottam és most nem találom a helyes utat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sosem voltam kövér, viszont a testzsír arányommal nem voltam megelégedve. Elkezdetem egy kalóriaszámlálgatós zsír és cukor mentes diétát, ami az elején egész jól ment, szépen lassan mentek le rólam a kilók. A shapeshifter nevezetű csajszli tanácsait fogadtam meg(napi 1400 kcal+sport), az ő receptjei alapján főztem. Már az elején éreztem hogy nagyon kevés ez az étel, nagyobb adagokhoz voltam hozzászokva, de amikor arról áradozott az általam mintaképpé revanzsált hölgyemény, hogy ez a kaja milyen sok, nem is kell megenni egyszerre megenni, ha nem bírjuk, elszégyelltem magam és megmagyaráztam, hogy csak én vagyok a falánk, mert ennyi egy normális adag étel. Odáig fajult a dolog, hogy már csak a kajára tudtam gondolni, nem érdekelt se a párommal a szex, se a barátok társasága, semmi, csak hogy végre megint ehessek. Éheztem, holott ugyanazt csináltam mint ő. Fél év után jöttek a zabarohamok, egyre durvábbak lettek, úgyhogy elhatároztam abbahagyom, mert már nem volt változás az alakomon visszajött a 3 kiló amit leadtam. Próbálok visszatérni a régi énemhez, de a zabarohamoktól még mindig szenvedek, egyszerűen hétvégenként kényszerevés jön rám, és ennek köszönhetően a kiindulási súlyomhoz képest +2 kiló is felszaladt, félek, hogy kövér leszek. :(

A sportot nem adtam fel(heti 4 óra intenzív sport), de ez önmagában kevés...

2012. okt. 20. 15:23
 1/6 A kérdező kommentje:

Csak hogy értsétek milyen étrendet követtem:

[link]

2012. okt. 20. 15:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Fordulj orvoshoz, pl. pszichiáterhez, mert ugye ez nálad kényszeres. Keress normális példaképeket. Ha mutatsz magadról képet, súlyod, magasságod, megmondjuk, hogy szükséged van-e fogyózásra. Az a 2 kiló lehet attól is, hogy izmosodtál, szóval nem biztos, hogy feltétlen le kell adni.
2012. okt. 20. 15:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Milyen magas vagy és hány kiló?

Nem muszáj pont 1400-at enni. Én 1200-al kezdtem, 2 hónapot majdnem végigcsináltam. Az első hónapban majdnem 3kg lement, aztán meg a másodikban csak fél... Most emeltem 1400-ra. Nekem elég ennyi, mert én évek óta nem ettem ennyit, az éhezéshez voltam hozzászokva. De így sokkal gyorsabb az anyagcserém, mint az 1200-ason. Mindenkinek más a szervezete, szerintem többet kéne enned.

Adatokat kérek!

2012. okt. 20. 15:54
 4/6 anonim ***** válasza:
azt tudnod kell, hogy a szervezeted ha nem mozogsz semmit akkor is napi 2400kcalt eléget, tehát ha tornázol pl bicikli fél óra alatt 300kcalt égetsz el vele akkor máris nő a szám és nem kell csak 1400kcalon élned hanem ha szép lassú eredményes fogyást akarsz akkor 1800kcalt is ehetsz de ez sport függő minél többet sportolsz egy nap annál többet ehetsz (persze csak mértékkel) de nagyon fontos hogy ne egyik napról a másikra csökkentsd ilyen drasztikusan a kcalokat, hanem szánj rá egy hónapot amikor nem számolgatod csak tudod azt, hogy kevesebbet eszel mint szoktál, és ha már azt megszoktad utána számolgathatod
2012. okt. 20. 17:54
 5/6 A kérdező kommentje:
Sajnos elég alacsony vagyok, 160 centi és jelenleg 56 kiló.
2012. okt. 20. 18:03
 6/6 anonim ***** válasza:
No hát akkor nem kell fogynod, ez teljesen jó. A mérlegre se állj rá heti 1-nél többször és 64kg alatt ne fogyózz! Csak arra koncentrálj, hogy rendszeresen egyél, ne számold a kalóriákat, hanem amennyi jólesik. Ha a tükörbe nézel, figyeld, ahogy megszépül a bőröd a normális kajától, ne hurkákat keresgélj. Egy magabiztos, jókedvű lány mindig vonzóbb egy idegbeteg anorexiásnál. Általában ha az ember rendszeres életet él, akkor tartja a súlyát, nem kell számolnia a kalóriákat és nem hízik el.
2012. okt. 20. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!