Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » étkezesi problema, fogyokura....

étkezesi problema, fogyokura. Stb?

Figyelt kérdés
olyan problemam van hogy mar egy eve fogyozom, szuperul le is ment 27kg, de most olyan helyzetbe vagyok hogy fozno kell apumra és annyira jol fozok h megeszek en is mindent ait neki csinallok, annak ellenére, h regebben azokat az eteleket aiket most fozok nem h nem ettem eg de rajuk se birtam nezni..most meg mar minden izlik amit megfozok..nembirom ki h ne egyek.pedig jo lenne mert babfozelekek, kruplikása, pogacsak...efféle hizlalo kajakat csinalok és jovo honapba pedig lagzira megyek nem szeretnék meghizni..mit lehet tenni?? gondoltam h ez pszihologia és agyban dol el h akarok e enni vagy nem..
2012. okt. 18. 09:34
 1/1 anonim ***** válasza:
MÉRTÉKLETESSÉG! Egyrészt, ne minden nap legyenek ilyen kaják, heti 2-3× iktassatok be csirkét+rizst vagy halat és zöldséget stb. De ha mértékletesen csinálod, pl. nem egy nagy tál babfőzeléket eszel meg 4 kanál tejföllel és 3 szelet kenyérrel vagy nem tudom mit szoktatok hozzá enni, hanem mondjuk natúr fél tál babfőzeléket, akkor nincs gond. Csak ne nassolj mellé, figyelj oda a nap többi étkezésére és MOZOGJ! :)
2012. nov. 1. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!