A diéta melyik szakasza a legnehezebb?
Két hete diétázom, ugy érzem nemsokára meg fogom szokni a kisebb adagot, de még most is gyakran a kezemre kell csapni, hogy többet ne merjek a tányéromra...Nagy szükségem van az akaraterőre most, hogy ne adjam fel.
Ennél vajon csak könnyebb lesz?Vagy nehezebb időszak is jön?
Jön jóval nehezebb.
Amikor kopogni fog a szemed az éhségtöl
Amikor mardosni fog a gyomrod
Amikor nem lesz erőd felkelni
És végül, a megkönnyebbülés, amikor éhenhalsz..
De várj. Hát te nem is akarsz öngyilkos lenni :O hopsz akkor tárgytalan :D Bocsesz :D ÖÖ hogy is kell ezt törölni? o.O
a legeleje (első1-2hét) és a súlytartás... vicces, mert az utóbbinak sosincs vége :D csak ha nem bánod, hogy visszahízol...
amúgy nekem az első 2 hét után a következő pár hónap könnyen ment, mert folyamatosan jött a sikerélmény, egyre jobban néztem ki. ez most már nincsen meg, ezért sokkal genyább dolog a súlytartás :(
Köszi Mindenkinek!
A kis adag nem éhezést jelent, korábban 1 reggeli nekem 3 karéj kenyér volt, vagy az ebéd 2 nagy tányér rakottkrumpli.Szégyen szemre többet ettem mint a férjem:S
Tehát ennél jóval kevesebbel is beérem.Nem adom fel, mert kiváncsi vagyok, mi jön ezután:)
Jah igen, a súlytartástól jobban félek én is, mert kifejezetten az a hízékony típus vagyok, sosem voltam vékony alkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!