Sikerül majd formába jönnöm ezzel suli kezdésre?
Figyelt kérdés
Nem akarok újra én lenni a dagadt lány a suliba. 98cm 79cm 98cm ezek az adatok 2 hete csinálom (1óra futás,300hasprés) és még csak 1 cm ment le mindenhonnét súlyból egyáltalán semmi nem ment le de az nem is érdekel csak a cm.tehát még ez a hét és még 3 hét amig elkezdödik a suli.lefog menni még min.5-6cm? vagy ne is reménykedjek? ja és nem eszek sokat 1200kaloria körül2009. aug. 7. 10:12
11/13 anonim válasza:
én nem igazán tartom magam anorexiásnak...vagyis..nem úgy nézek ki :) ha látnál tuti nem mondanád meg hogy mennyit eszek,mert nem nézek ki betegnek :)
12/13 anonim válasza:
Én 100 kilóról indultam most vagyok 60-an!
Ezt mind négy hónap alatt sikerült leadnom. Én abba hagytam a sportot és azért jöttek fel a kilók villámgyorsan. Persze a kajálásom maradt úgy az. DE elhatároztam magam nem koplaltam és lement.
Egy pár perc amíg megeszed a sütit meg az édességet nem éri meg.
Nem azt mondom, hogy ne egyél, én amikor nagyon nem bírtam reggel ettem két-három kocka 80%csokit.
Meg tudod csinálni. Mindig avval kelj fel, hogy mit akarsz és érd el ezt egészségesen.
Sok sikert hozzá! Ha kérdésed volna szívesen felelek neked privibe is.
13/13 A kérdező kommentje:
hmm 120kcaloriás azért én aggódom érted :( és a többieknek pedig köszönöm a választ és a biztatást
2009. aug. 7. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!