Miért van ez?

Figyelt kérdés

reggel föl kelek megeszem a szénhidrátos reggelimet!

kb 2 óra hossza múlva megint éhes vagyok!

jó eszek vmi gyümit,jön az ebéd,megebédelek kb 2-3 óra múlva megint éhes vagyok!vacsira már nem nagyon eszek ha eszek is vagy gyümit vagy egy natur joghurtot,de este már a szemem majd ki esik az éhségtöl!

2009. aug. 7. 09:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Elég folyadékot iszol? Például a meleg tea (cukor nélkül!) nálam mindig elmulasztja az éhségérzetet, telítettnek érzem magam tőle.

Vacsira nem biztos, hogy a gyümölcs a legjobb, szerintem inkább a joghurt mellé mondjuk egy kis túró, paradicsom vagy ilyesmi. A saláta is laktató és egészséges.

2009. aug. 7. 09:14
 2/3 anonim ***** válasza:
53%

Én minél több szénhidrátot eszek, annál éhesebb vagyok.

Valahol olvastam, hogy a szénhidrát gyorsan felnyomja a cukorot a szervezetben, majd ugyanolyan gyorsan le is esik, ezért érezzük a kínzó éhséget.

Szerintem teljes kiörlésű pékárút kellene ennünk, mert az fokozatosabban emeli a cukrot és lassabban csökken később a cukor szint.

Ettől függetlenül én most úgy fogyókúrázom, hogy tésztát és pékárút is eszem.Így éhes nem is szoktam lenni. Inkább olyan kívánás jön rám. Dehát 20 napja csinálom, nem is csoda.:)

2009. aug. 7. 09:15
 3/3 anonim ***** válasza:
26%

hihi! az előző vok. Azt akartam írni, hogy nem is eszem pékárút és tészát. :DDDDDDDDDDDDD

Ha ennék tuti nem lenne még kívánásom sem.:DDDD

2009. aug. 7. 09:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!