Gyorsan adtam le sokat, hogyan tartsam meg?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy rossz volt a módszerem, de sajnos visszacsinálni már nem tudom.
Volt egy rosszabb időszakom, ami miatt elkezdtem ezt, nagyon keveset ettem, és kb. 2-3 hónap alatt fogytam le 10-12 kg-ot.
Hogyan tartsam meg a mostani súlyom?
2012. okt. 14. 21:04
1/7 anonim válasza:
Fogadd el, hogy nem valószínű, hogy meg tudod tartani a súlyod, de fehérjedús és szénhidrátszegény étrenddel, valamint sporttal (legjobb a súlyzós edzés) segíthetsz, hogy arányaiban kevesebb zsírt és több izmot "vegyen föl" a szervezeted, így legalább formás leszel.
2/7 A kérdező kommentje:
Tehát semmiképpen nem tudom ezt megtartani? Ha fokozatosan kezdek visszaállni a normális evésre + mellette lovagolok heti kettőször?
2012. okt. 14. 21:13
3/7 anonim válasza:
Sport, sport, sport. Másképp nem fog menni. Így is vissza fog jönni 2-3-4 kg, de ez még szerintem a tűréshatár. Valamint egészséges étkezés, ez legalább olyan fontos, mint a mozgás.
Sok sikert!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, mennek a zöld kezek minden hasznos válaszra!
2012. okt. 14. 21:14
5/7 anonim válasza:
12 hét(3 hónap) alatt nem sok 12 kg egyébként....
mennyiből?
6/7 anonim válasza:
SZerintem az elozok arra gondoltak, hogy a gond nem az, hogy ennyi ido alatt fogyott, hanem hogy nem evett rendesen. Nekem 1 eve volt az, hogy sokat fogytam, mert nem tudtam enni a hasammal volt valami, folyton hanyingerem volt (valami virusos jarvany volt) sajnos sokaig elhuzodott, es sok kg lement. Mondjuk eleve egesz jol taplalkozom, igy keves jott vissza a leadott kiloknak.
7/7 poiu válasza:
2-3 hónap alatt 10-12 kg teljesen jó, nem kell paráznod. Egyél többet, főleg zöldséget és húst, hanyagold a cukrot és legyél óvatos a keményítővel. Semmi oka nincs, hogy visszahízz, ha normálisan esezl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!