Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék 10kilót leadni, hogyan?

Szeretnék 10kilót leadni, hogyan?

Figyelt kérdés
sajnos nem tudok sportolni (egyéb okok miatt) csak itthon tornázni. már nyár óta tornázok, de még nem nagyon vettem észre semmilyen változást. 165 magas vagyok és 60-65 kiló között. szeretnék leadni egy 10kilót. tudnátok nekem segíteni, hogy "csak" tornával (és megfelelő étrenddel) fogyak?
2012. okt. 14. 20:06
 1/2 poiu ***** válasza:
Nem vetted észre, mert nem is fogyaszt. Baromi sokat kell futni, hogy ennek hatása legyen. Kell a mozgás, más okok miatt.. Kerüld a keményítőt és a cukrot. Ennyi.
2012. okt. 16. 21:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Csak tornával nem lehet fogyni, a torna kell az izmoknak, de a zsírtalanításhoz megfelelő étrend kell: sok zöldség, kevesebb hús, kevesebb gyümölcs, még kevesebb tejtermék. Ne egyél glutén és keményítő tartalmú ételeket, kerüld a cukros löttyöket és édességeket.
2013. jan. 30. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!