Ez túl sok fogyókúra alatt?
r: kis szelet teljes kiőrlésű kenyér, vaj nélkül egy szelet pulykamell sonka kis gomba és egy tojás + 1 kivi
t: 1 közepes banán
e: csirkemell, fél citrom, fél alma, kis rízs
u: 1 közepes banánból és egy nagyon pici tejből (kb.0,5dl)banánpüré egy kis lenmaggal és egy kis pisztáciával
v: 2 kivi
19 éves vagyok és 87 kg, és azt szeretném kérdezni ha kb. minden nap hasonlóan étkezem akkor 3 hónap alatt lefogyhatok 70 kg-ra?
nem sok de számolj pontosan
kalóriabázis
my fitness pal
vacsorára valami fehérje legyen
mit fogsz sportolni?
az a baj, hogy megőrít a számolgatás és elveszi a kedvemet. Szeretném megtalálni azt a mennyiséget amit nem kell számolgatnom, egészséges, finom és legfőképpen nem sok!
fél éve mindenhová biciklivel közlekedtem.. kb. heti 5ször napodta 2 órát tekertem. de felszedtem 15 kilót mert visszajött az evéskényszerem. szeretnék lefogyni, egyszer már sikerült 20at.. most szeretném legalább azt lefogyni amit visszahíztam de legetőleg tövvet is.
Mivel már túl hideg van nekem a bringázáshoz szeretnék megint járni spinningre ahogy tavaly, de kérdéses még hogy anyagilag menni fog-e.
Soknak nem sok, de nem jó.
R: oké, de nem kell gomba és tojás, és kivi sem. Helyette: paprika, paradicsom, retek, uborka (sok!), esetleg egy vékony szelet sajt. Ha megnyugtat, akkor zsírszegény sajt, de én nem vacakolnék. Mekkora a kis szelet kenyér? Ha toast kenyérről van szó, abból legalább 2 szelet kell, ha friss kenyér, abból egy tenyérnyi (az ujjakkal együtt).
Vagy: gomba, tojás - kenyérrel.
T: kicsi banán és a kivi (banánt ne egyél minden nap)
Ebéd: csirkemell, 1 merőkanál rizs, savanyúság vagy saláta (öntet nélkül) vagy párolt zöldségek
Uzsonna: alma, citrom, natúr joghurt, kivi
Vacsora: saláta (öntet nélkül), hozzá hús vagy tojás vagy 2 virsli paradicsommal, a szénhidrát kerülendő. Ehetsz levest, amiben nincs tészta vagy gombóc, és természetesen cukor, és nem zsíros. (Tehát csirkeleves sok zöldséggel, hússal mehet, csülkös bab nem.)
Heti fél kg-val számolj, az 3 hónap alatt 6 kiló. Nem hiszem, hogy 3 hónap alatt lettél 87 kg (ha mégis, akkor irány a doki, mert valami nagyon nincs rendben), akkor hova ez a nagy sietség? Utána meg kérdezgeted, hogy mi lesz a lógó hasaddal, mikor tűnik el. (Soha...)
A diéta mellett muszáj mozogni is, legalább heti 3-szor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!