Ez így jó lehet? (Bővebben lent)
Olvastam, hogy úgy a legjobb csinálni a diétát, hogy 4 hét diéta, 2 hét súlytartós, anyagcsere gyorsítós töltőnap.
Én azt találtam ki, hogy egy szakasz 5 hétből áll, és így váltakozna:
1. hét 175g CH, 80g fehérje, 25g zsír - 1400 kcal
2. hét 165g CH, 90g fehérje, 25g zsír - 1400 kcal
3. hét 145g CH, 105g fehérje, 25g zsír - 1400 kcal
4. hét 125g CH, 125g fehérje, 25g zsír - 1400 kcal
5. hét (töltőhét): ~ 200g ch, 120g fehérje, 30g zsír - 1600 kcal, de ezt majd még rendesen kiszámolom
Mindig mást sportolok, időjárás függvénye, hogy futok e, vagy aerobikra megyek. Novembertől konditerembe beiratkozom.
Az lenne ezzel a célom, hogy ne lassuljon be az anyagcserém, és a 4. hét végére lepucolódjon jobban a szír. Azt vettem észre, hogyha sok hétig csinálom ugyanazt, egy idő után már nem hatásos, így viszont mindig változna.
Jó lenne ez így?
(164 cm, 54kg, L)
ez a súlytartós dolog,alapból téves kiindulás.
a súlytartást úgy tudod beállítani,ha pontosan kikísérletezed, havi bontásban,hogy mennyi bevitt cal-ra hogyan reagálsz.
a fehérjét nem kell hintáztatni,teljesen felesleges.
beállítod napi 2g/tskg-ra és tartod végig a 2-3 hónap alatt.
ha meg testzsírcsökkentés a cél,akkor indíthatod magasabbról a napi ch-t,de amit tartani kell.....bakker....most nézem 54 kiló vagy,akkor meg mit magyarázok?....
ha naponta 5-6x eszel,akkor nem fog belassulni.
na cső!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!