Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az eliptikus tréner a test...

Az eliptikus tréner a test mely területeit mozgatja meg?

Figyelt kérdés
Szeretnék vásárolni egy ilyen készüléket, és szeretném tudni, hogy melyik izmokat lehet vele megdolgoztatni. És tényleg igaz az, hogy lehet vele fogyni?
2012. okt. 13. 18:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem van. mindenhol megmozgat, és igen, lehet fogyni a rendszeres használatával. :)

Én sokkal jobban szeretnék futni, de a térdem, és bokám kímélnem kell, ezért csak az elipszis jöhetett szóba. Bicajozni meg utálok.

2012. okt. 13. 19:10
 2/4 anonim válasza:
én mindenmásnap használom nekem nagyon hatásosan formálta a popsit combokat és a felkart is :)
2012. okt. 13. 21:48
 3/4 A kérdező kommentje:
ezt örömmel olvasom :D hány kilót tudnék lefogyni például 1 hónap alatt? :)
2012. okt. 25. 21:05
 4/4 anonim ***** válasza:
1 kg zsír 9000 kalória. Egy órás edzés olyan 500 kalóriát éget el. HA ugyanúgy táplálkozol, akkor olyan 1,5-2 kg-ot tudsz vele fogyni. Feltéve, hogy a kalória beviteled nem több, mint az ajánlott napi kalória mennyisége
2015. márc. 8. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!