Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 167cm nőnek, hány kg a tökéletes?

167cm nőnek, hány kg a tökéletes?

Figyelt kérdés

2012. szept. 5. 13:19
 1/6 anonim ***** válasza:
olyan nincs,hogy tökéletes. lehetsz 70 kiló és csinos ehhez a magassághoz,és lehetsz 50 kiló és csontsovány...a lényeg,hogy te jól érezd magad.amúgy olyan 60 körül.
2012. szept. 5. 13:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Azért megközelítőleg meg lehet mondani.

Nőnél magasság cm-ben mínusz 110. Férfiaknál mínusz 100. Tehát neked 57, plusz/mínusz 1-2 kiló.

2012. szept. 5. 13:26
 3/6 anonim válasza:
én 169 cm vagyok és 59-60 kg, de ez azért közel sem annyira ideális külalakilag. az egészség az más, azzal nincs gond, nem vagyok kövér, de jobban néznék ki egy picit könnyebben.
2012. szept. 5. 15:16
 4/6 anonim válasza:
87%

Ez a magasság -110 azért nem egy megbízható dolog mert nem számolja az hogy neked pl széles e a csípőd meg a vállad

Ez alapján nekem 63 kgnak kellene lennem

egyszer voltam 65 és kb úgy néztem ki mint egy etióp éhező és mindenki cikizettt hogy túl sovány vagyok...

2012. szept. 5. 15:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Ráadásul lehet valaki 65 kiló úgy, hogy egy gramm zsír nincs rajta, csak izom (nem kell feltétlen a body-builderekre gondolni, simán más sporttal is elérhető), meg 65 kilóúgy, hogy életében meg se mozdult, puha, mint egy kelttészta... Küllemre azért érezhetően ég és föld a kettő.
2012. szept. 5. 15:56
 6/6 anonim ***** válasza:

54-58kiló,16-20%os testzsírral.

persze inkább az utóbbi adat a lényeg.

2012. szept. 6. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!