Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit takar ha engem tart számára a tökéletes nőnek?

Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 08:38
 1/6 anonim ***** válasza:
72%

Szia!

Hát... Ez egy jó kérdés... Van a tökéletes nő: Formás fenék, jó combok, nagy mellek, szép szem, szép arc, haj...

Van a tökéletes nő: Kedves, okos, barátságos...

meg van a TÖKÉLETES NŐ: Kedves és Szép, Okos és szép a szem, stb. :) Remélem érted! Sok minden lehet

F

2009. aug. 17. 08:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
most nem azért, de ezen mit nem lehet érteni? te vagy számára a legjobb, minden mértékben. ha keresne se találna nálad jobbat..... te vagy számára a tökéletes nő. pont ezt jelenti.
2009. aug. 17. 08:55
 3/6 Kankalin ***** válasza:
100%
Tudod egy nőnek 3 szerepet kell betölteni egy férfi életében. Anya, feleség, szerető. Benned mindhármat megtalálta.
2009. aug. 17. 10:21
 4/6 A kérdező kommentje:
de arik vagytok!:) Köszi:)
2009. aug. 17. 10:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, hogy el tudná képzelni veled egy életen át. Nekem legalábbis ezt jelenti. Eddig 21 évem alatt három olyan nőt találtam akivel úgy érzem le tudnám élni az életem.
2009. aug. 17. 13:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem lenne egyszerűbb, tőle magától megkérdezni? :D Amúgy, mikor én mondtam ezt, arra gondoltam így huszonévesen, hogy vele akarom leélni az életemet. :)
2009. okt. 19. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!