Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek tul fiatal vagyok...

Szerintetek tul fiatal vagyok ahhoz, hogy áttérjek a vegetáriánus életmódhoz? 13L

Figyelt kérdés
Ennék tojást,tejet. És csak halhűst ennék..
2012. okt. 13. 14:41
 1/3 anonim válasza:
50%
igen. Vannak, akik kicsi kortol igy nevelik a gyerekuket, de amig a szervezeted fejlodik, en semmikepp se vonnam meg tole a legfontosabb tapanyagokat (pl feherje), szoval szerintem meg varj vele. Amugy miert akarsz vegetarianus lenni?
2012. okt. 13. 15:04
 2/3 anonim ***** válasza:
A vegetáriánus életmód csak divat, de nem egészséges. A te korodban pedig különösen veszélyes is lehet.
2012. okt. 13. 15:18
 3/3 anonim válasza:
Minél korábban áttér rá valaki annál jobb. Tudom hogy nagy divat leszólni a vegetáriánusokat, és mondani az érveket hogy miért egészségtelen, de ezeknek nem szabad hinni, utána kell nézni a dolgoknak, propagandamentes forrásokból tájékozódni. Ha ennél halhúst akkor egyébként nem számítanál vegetáriánusnak. A sok mese arról hogy milyen sok fehérje kell a szervezetnek, a gyógyszer és húsipar szoros kapcsolatának a propagandája, amit az orvosokon keresztül az egész társadalomban elhíresztelnek. Ez mindenkinek jó: fehérje-túladagolt emberek, az ezzel járó rengeteg súlyos betegség, amire aztán adhatják a gyógyszert tonnaszám. Tudományos bizonyíték kell? Nem várom el hogy higyj nekem, de nyugodtan utánanéznetsz, és számtalan szilárd tudományos magyarázattal alátámasztott érvet találhatsz arról, hogy az emberi szervezetnek miért súlyos megterhelés, és mérgezés a húsban található rengeteg fehérje. Egy egyszerű példa: az anyatej fehérjetartalma jóval alacsonyabb a húsénál, mégis az ember abban a fejlődési szakaszában fejlődik a leggyorsabban amíg csak anyatejet kap. Így érthető, hogy teljesen fölösleges mind gyerekkorban, mind felnőttkorban ennél jóval nagyobb fehérjetartalmú táplálék fogyasztása. Ezt azért is írtam hogy a sok húsevés propagandista is lásson ész érveket.
2012. okt. 16. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!