Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak le 2-3hónap alatt?

Hogy fogyjak le 2-3hónap alatt?

Figyelt kérdés
Hello! Fogyni szeretnék kb. 7 kilót maximum 3 hónap alatt.Futni nem nagyon szeretek de gondolom muszálylesz naponta naggyábol fél-háromnegyed órát tudnék ,akár még naponta biciklizés fél-1órát,és + ugye a tesi órák ami minden nap van (45perc). Persze normális kajával! A segítségeteket kérném. Lehetséges lenne ez? előre is köszönöm a válaszokat! 13/f 164cm 60kg és főleg hasról,mellről szeretnék fogyni! ja és ha megnyúlok (pubertáskor) jobban elfog oszlani a zsír kevesebb hályfog látszani?

2012. aug. 30. 17:49
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
nagyon ciki de szó szerint mellem van és ez annyira idegesít,és bánt =( "mellről" hogy lehet fogyni egyáltalán van rá vmi módszer?
2012. aug. 30. 17:57
 2/11 anonim válasza:
100%

Helló!! A célod nem reménytelen!

Kicsit magamról: 90kg vagyok... 2 éve 113 voltam, tavaly ilyenkor meg 98... És ezt nagyjából 2 lépcsőben adtam le... 17 kilót másfél hónap alatt első körben...

Sok a tévhit, meg a mumus a témával kapcsolatban! Részben mindenkinek igaza van, részben senkinek sincs!

Én mára tökélyre fejlesztettem a fogyás tudományát, és ezt nem nagyképűségből írom! Erőlködés, izzadás, éhezés nélkül!

A lényeg, az általad bevitt élelmiszerek csoportosítása, és arányaik megváltoztatásán alapul! Nehéz ezt pár mondatban elmondani neked, de megpróbálom!

Egyszerűen! Vannak ételek, amik hizlalnak, és vannak amik nem... Mindkettőt kell enned, különben a szervezeted kikészül, alultáplált lesz... De nem mindegy miből mennyit!

Vegyünk egy reggelit! Gondolom szereted a kenőmájasos kenyeret ugye? Mert én igen... Reggelire a jóllakottsághoz 2-3 is lemenne... Lazán, mint a kazán! De hizlal, mint a szemét! Merő szénhidrát meg kalória az egész!

Az ember egy ilyen kenyér mellé szokott paprikát meg paradicsomot is tolni... Ami pedig semennyire nem hizlal... Ha eddig megettél 2-3 kenyeret, mellé 1 paprika-1 paradicsomot, akkor változtasd meg az arányt... Egyél meg FÉL szelet kenőmájasos kenyeret, és hozzá 2-3 zöldséget! A kenyeret apránként zabáld, és minden falatra edd a zöldséget... Ezáltal FINOMAT eszel, viszont a több pari-paprika eltelít, mint az állat... Fél kenyérrel, meg 3-3 zöldséggel degeszre zabálod magad, jóllaksz! És mi történik tulajdonképpen?? A szénhidrátigényedet nagyjából fedezted! Rengeteg rostot vittél be! Olyan élelmiszereket TÖBBNYIRE, amik emésztése több energiát emészt fel, mint amit beviszel velük... (negatív kalóriás ételek) Arról nem is beszélve, hogy a folyadékigényednek is jót tesznek... Ezt gondolom nem kell magyaráznom! Azt is jól teszed, ha egy pohár vízzel indítasz!

2012. aug. 30. 19:55
 3/11 anonim válasza:
100%

Ja, ebéd vacsi ugyanaz!!

Sok zöldség, közepes húsmennyiség, kevés köret... Krumpli kenyér az ellenséged! Ezekből is egyél, de arányaiban keveset! Rostos, zöldséges, gyümölcsös ételek adják ki a táplálkozásod 80%-át!

2 hónap 15 kiló! Nem viccelek!!

2012. aug. 30. 19:58
 4/11 poiu ***** válasza:
100%

2 és 3, gondolom ugyanaz, egyetértek vele. 7 kg 12 hét alatt egy reális és okos cél. Lehet kicsit gyorsabban is, de így jobb, mert tartósabb. Nem kell futnod órákat. Ha tudsz futni, sprintelj tiszta erőből 20 mp-et, vagy adott távot pl. 100-200 métert, pihenj egy percet, és ismételd 3-4-szer (intervallum edzés). 5-10 ilyen intenzív mozgás többet ér, mint egy óra lötyögés, ki is fexel tőle. Ezen túl mozogj lazán annyit, amennyi jól esik. Normális kaja: valóban sok zöldség, hús, kevés (de inkább semmi, ha megteheted) keményítő (kenyér, krumpli, rizs, tészta).

Nincs pontfogyasztás (csak innen, vagy csak onnan). Mell: serdülőkorban a fiúk kb. felének megduzzad a melle. Van akin ez nagyon látszik, van akin nem annyira. Én értem - ha ez a gondod, nem tudhatom - hogy ez gáz, de van esélyed rá, hoyg teljesen eltűnik.

2012. aug. 30. 21:16
 5/11 poiu ***** válasza:
100%

Bocs, most látom, "szó szerint mellem van": akkor ez "gynecomastia" és sajnos nem tudod lefogyasztani. Nehéz tanácsot adni, nekem is volt a te korodban és nekem is ciki volt. Inget hordtam, ilyesmi. Hülyeség volt, de nem tudhattam, hogy elmúlik... Az edzésprogramodba vedd bele a fekvőtámaszt. Sergio Olviának akkora cicje volt, mint egy szex-bombának, de senki sem nézte nőnek:

[link]

2012. aug. 30. 21:23
 6/11 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a tanácsokat első válaszolónak: Szia te sportoltál valamit amikor fogytál?
2012. aug. 31. 10:06
 7/11 A kérdező kommentje:
középső csoportos korom óta nyomok fekvőtámaszokat esténként kb. 7-8 éve!
2012. aug. 31. 10:09
 8/11 A kérdező kommentje:
Sergio Olviának izomtól volt az más=)
2012. aug. 31. 10:10
 9/11 poiu ***** válasza:
Hát ez az :-) Pakolj oda egy kis izmot!
2012. szept. 1. 09:09
 10/11 A kérdező kommentje:
köszi=)
2012. szept. 5. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!