Hogy fogyjak le 2-3hónap alatt?
Helló!! A célod nem reménytelen!
Kicsit magamról: 90kg vagyok... 2 éve 113 voltam, tavaly ilyenkor meg 98... És ezt nagyjából 2 lépcsőben adtam le... 17 kilót másfél hónap alatt első körben...
Sok a tévhit, meg a mumus a témával kapcsolatban! Részben mindenkinek igaza van, részben senkinek sincs!
Én mára tökélyre fejlesztettem a fogyás tudományát, és ezt nem nagyképűségből írom! Erőlködés, izzadás, éhezés nélkül!
A lényeg, az általad bevitt élelmiszerek csoportosítása, és arányaik megváltoztatásán alapul! Nehéz ezt pár mondatban elmondani neked, de megpróbálom!
Egyszerűen! Vannak ételek, amik hizlalnak, és vannak amik nem... Mindkettőt kell enned, különben a szervezeted kikészül, alultáplált lesz... De nem mindegy miből mennyit!
Vegyünk egy reggelit! Gondolom szereted a kenőmájasos kenyeret ugye? Mert én igen... Reggelire a jóllakottsághoz 2-3 is lemenne... Lazán, mint a kazán! De hizlal, mint a szemét! Merő szénhidrát meg kalória az egész!
Az ember egy ilyen kenyér mellé szokott paprikát meg paradicsomot is tolni... Ami pedig semennyire nem hizlal... Ha eddig megettél 2-3 kenyeret, mellé 1 paprika-1 paradicsomot, akkor változtasd meg az arányt... Egyél meg FÉL szelet kenőmájasos kenyeret, és hozzá 2-3 zöldséget! A kenyeret apránként zabáld, és minden falatra edd a zöldséget... Ezáltal FINOMAT eszel, viszont a több pari-paprika eltelít, mint az állat... Fél kenyérrel, meg 3-3 zöldséggel degeszre zabálod magad, jóllaksz! És mi történik tulajdonképpen?? A szénhidrátigényedet nagyjából fedezted! Rengeteg rostot vittél be! Olyan élelmiszereket TÖBBNYIRE, amik emésztése több energiát emészt fel, mint amit beviszel velük... (negatív kalóriás ételek) Arról nem is beszélve, hogy a folyadékigényednek is jót tesznek... Ezt gondolom nem kell magyaráznom! Azt is jól teszed, ha egy pohár vízzel indítasz!
Ja, ebéd vacsi ugyanaz!!
Sok zöldség, közepes húsmennyiség, kevés köret... Krumpli kenyér az ellenséged! Ezekből is egyél, de arányaiban keveset! Rostos, zöldséges, gyümölcsös ételek adják ki a táplálkozásod 80%-át!
2 hónap 15 kiló! Nem viccelek!!
2 és 3, gondolom ugyanaz, egyetértek vele. 7 kg 12 hét alatt egy reális és okos cél. Lehet kicsit gyorsabban is, de így jobb, mert tartósabb. Nem kell futnod órákat. Ha tudsz futni, sprintelj tiszta erőből 20 mp-et, vagy adott távot pl. 100-200 métert, pihenj egy percet, és ismételd 3-4-szer (intervallum edzés). 5-10 ilyen intenzív mozgás többet ér, mint egy óra lötyögés, ki is fexel tőle. Ezen túl mozogj lazán annyit, amennyi jól esik. Normális kaja: valóban sok zöldség, hús, kevés (de inkább semmi, ha megteheted) keményítő (kenyér, krumpli, rizs, tészta).
Nincs pontfogyasztás (csak innen, vagy csak onnan). Mell: serdülőkorban a fiúk kb. felének megduzzad a melle. Van akin ez nagyon látszik, van akin nem annyira. Én értem - ha ez a gondod, nem tudhatom - hogy ez gáz, de van esélyed rá, hoyg teljesen eltűnik.
Bocs, most látom, "szó szerint mellem van": akkor ez "gynecomastia" és sajnos nem tudod lefogyasztani. Nehéz tanácsot adni, nekem is volt a te korodban és nekem is ciki volt. Inget hordtam, ilyesmi. Hülyeség volt, de nem tudhattam, hogy elmúlik... Az edzésprogramodba vedd bele a fekvőtámaszt. Sergio Olviának akkora cicje volt, mint egy szex-bombának, de senki sem nézte nőnek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!