13 éves vagyok. Nem tartom magam nagyon kövérnek de tény hogy nem vagyok egy vékony alkat. ( 166 cm / 55 kg )
Nem szeretnék fogyókúrázni mert szerintem ez nem egészséges 13 évesen. ( nem tudom mennyire van igazam ebben)
Tény hogy nem valami egészségesen étkezem és tudom hogy ez nem jól van így. Szeretnék egészségebb életmódot folytatni.
Mivel édesszájú vagyok és szeretek enni ez nem lesz könnyű. Nem tudom hogy csináljam. Ráadásul az iskolában étkezem tehát ott azt ettem amit adtak.
Tudom hogy sportolni kell. ( jelenleg nem sportolok)
Nem nagyon szeretek futni de a szüleim nem is engednek el a közeli parkba sem. Nem tudom milyen sportot válasszak. Pl.szeretek úszni, tollasozni,teniszezni de ezek a sportok drágák.Én vagyok a legkisebb a családban tehát nem tud velem tollasozni senki mivel a szüleim nem érnek rá.
Nem tudom hogyan éljek egészségesebben pedig szeretnék.
2009. aug. 6. 17:35
1/6 anonim válasza:
Édesség helyett egyél gyümölcsöt,és zöldséget,nem muszály drága sportra költeni tornázz otthol zenére,vagy táncolj ha szeretsz a kedvenc zenéidre,nekem bejött,sok sikert.
2009. aug. 6. 17:42
2/6 anonim válasza:
hát..teljesen megértelek,mivel énis borzasztoan édes száju vagyok, egésznap zabálnék legszivesebben..még jo hogy van igy mindig egy honapba olyan 1-2 hét mikor erőt veszek magamom, így nem tudok soha elhízni :) Te sem vagy kövér, pont jó alakod van MOST. De az a baj hogy ha tényleg nagyon imádsz enni és nem is sportolsz akkor éveken belül már enyhén tulsúlyos lehetsz.Szerintem próbáld ki ezeket a DVD-s tornákat , biztos hallottál már roluk, beütöd youtubra: van 5 perced de nagyon sok mindenböl választhatsz még, otthoni mozgásnak én ezt tudom ajánlani, mert nem drága és könnyű is :) végül is a te testedet csak formálni kell :) Én azt csinálnám a helyedbe hogy sok egészsgées finomságot vetetnék otthonra: pl activia joghurtok szerintem nagyon finomak,és ha megkivánod a csokit, chipset stb akkor azt eszed inkább vagy almát!! Egy héten max 2x egyél édességet.Szerintem felesleges többet írnom úgyis tudod mi az egészséges és mi a jó neked,csak nagyon szerethetsz nassolni, ha mégse ha tévedek, akkor írd meg és segítek !:)
2009. aug. 6. 17:44
3/6 anonim válasza:
első vagyok,vagy chips helyett almaszirmot :)
2009. aug. 6. 17:50
4/6 anonim válasza:
Én is olyan vagyok mint te!14/L 160cm és 53kg.Ha egyszerre 5tábla csokit vennénk akkor pár nap alatt annyit ennék meg:D
Szóval hát én is imádok rágcsálni és lusta vagyok,de erőt kell venni magamon.Igazából baj csak egyszer van havonta amikor megvan mert olyankor nincs erőm tornázni viszont olyankor éhesebb vagyok:S
Csinálj olyan gyakorlatokat otthon amiket suliba torna órán,vagy vegyél egy dvd-t és arra mozogj,táncolj,vagy a youtubon is vannak ilyenek:D
Édességek helyett ajánlom:
-saláta/zöldség-gyümölcs egyaránt lehet/
-korpovit keksz
-joghurt
-zabfalatka
Persze ezeket is mértékkel,a korpovit és a zabfalatka finom és egészségesebb mint a többi édesség:)
Hajrá;)
14/L
2009. aug. 6. 17:59
5/6 anonim válasza:
én is 13 vagyok, 175 cm, 66 kg. Én sportolok, de sajna nyáron nincs semmi edzés. Próbáld rászánni magad a futásra, ha gyakran mész, egy idő után nem lesz olyan borzalmas. Ha szüleid nem engednek el, rángasd el magaddal őket futni, hogy szemmel tartsanak. Suliidőben sportolj, az nálam hatásos.
2009. aug. 6. 18:29
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket! A zenére mozgás nagyon tetszik mivel szeretek zenét hallgatni és még mozgok is közbe! Köszi a tippet! Nem lesz könnyű de azért próbálkozom!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!