Szerintetek mennyit kéne fogynom még?
2012. okt. 13. 08:26
1/15 anonim válasza:
Szerintem már jó vagy így,ha akarsz,még izmosodhatsz.
2/15 A kérdező kommentje:
köszönöm. :))
2012. okt. 13. 08:38
4/15 anonim válasza:
Nemhogy fogynod kéne, hanem egy pár kilót híznod, hiszen kilátszanak a bordáid. Így nem vagy nőies! Ne haragudj az őszinteségemért, de ez a véleményem!!!
5/15 anonim válasza:
Basszus, persze, hogy kilátszanak a bordái, ha a hátán fekszik és éppen kifújta a levegőt...
Nem kellene fogynod, SZERINTEM. És szerinted? Mindenkinek nem tudsz tetszeni. Legalább magadnak tetszél; ezzel már elérnéd, amit az emebrek 90%-ának nem sikerül.
6/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok csont és bőr,mert 62 kg vagyok,csak elég erős csontozatom van,ezért látszanak ki a bordáim,de sajna van a hasamon is felesleg meg a combomon,ezt heti 3x kondizással próbálom eltűntetni. :) Amúgy köszönöm mindenkinek. :)
2012. okt. 13. 09:41
7/15 anonim válasza:
Már nem azért, de ennél rosszabb képet nem is mutathattál volna, fekve naná, hogy lapos a hasad, állva már biztosan nem az (fogyás előtt én is 62 kg voltam, tudom, milyen az és GÁZ). Csinálj magadról rendes képet!
8/15 anonim válasza:
nem az a baj hogy kover lennel de tonustalan...a hasadon nem azert van felesleg mert el vagy hizva hanem mert nem izmos nem formas erositened, edzened kene es nem dietazni
9/15 anonim válasza:
Semmit... itt már max. csak formásítani tudsz.
Keress rá Tatarek Rezsőre, úgy kinyír, hogy csak na. :D
10/15 A kérdező kommentje:
Azt azért hozzátenném hogy 170 cm vagyok,szóval nem vagyok alacsony... Valaki szerint ez a súly tökéletes hozzá,de én 55 kiló szeretnék lenni. :/ Hasazok eleget,de valamiért nem akar ez a kis úszógumi lemenni,lehet ilyen a genetikám,de ez van. :)
2012. okt. 13. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!