Mi a véleményetek erről az életvitelről? Szerintetek eredményes lehetek így alakformálásban/fogyásban?
A lényeg, hogy az étrendemen nemigazán tudok változtatni. Otthon élek, szüleimmel. De lehetőségeinkhez mérten megpróbálunk egészségesen élni. Leírom h kb. miket eszek egy átlagos napon.
R: zabkása: 2 dl tejjel 1 dl vízzel + kb 65 g zabpehely
T: szendvics: rozskenyérből csirke/pulykasonkával, zöldségekkel (ma pl retekkel és kaliforniai paprikával)
E: kis adag leves, normál adag második: főzelékek, tésztafélék, krumpli, ritkán hús, akkor is baromfi inkább
V: fehérjeturmix 2 dl tejjel + vízzel
Azért eszünk keveset húst, mert nincs pénzünk rá. :( Eddig sokat ettünk tojást is, de már azt is a minimálisra kellett csökkentenünk.
No de a mozgás! Az sok, és kitartó is vagyok nagyon! Heti 5ször mozgok, 3szor szoktam súlyzózni, 2szer pedig futok a szabadban 45 percet. Közepes intenzitással.
A hasamon és a derekamon van csak felesleg, máshol nincs, kezeim-lábaim szép vékonyak, én olyan 4-5 kgra tippelek. Szerintetek le lehet adni ilyen életvitellel? Soha nem eszem tele magam, gyorskajákat, cukros üdítőket kerülöm. A teát is édesítővel iszom.
ha a zabkását nem cukorral édesíted, akkor jó. Igaz lehetne egy kicsit több hús benne, a főzeléknél meg jó ha nem rántásos/habarásos, hanem saját magával van sűrítve.
Amúgy ezt a haaaatttalmas felesleget :P ami neked van, simán tornával kellene ledobnod.
Persze, nem nagy a felesleg, csak nem érzem jól magam így hogy mindig takargatni kell a nagy hasamat. :)
Sajna a főzelék az pont rántásos, habarásos, de a zabkásában semmi cukor nincs! :)
Hát kedves negyedik csak 1 kiló sonka két héttel tovább tart mint egy kiló csirkemell, ami egy családnak kb 1 nap
Egyébként szerintem jó ez az étrend én is ilyesmit követek, csak én magamnak főzök és általában minden napra jut egy kis hús ebédre is. Szerintem eredményes lesz bár én nem hiszem hogy 55 kilósan fogynod kéne
Hűű, hát az a 2 árva szelet csirkemell sonka (200 ft, egész héten ebből csinálom a szendvicseimet) szerintem nem szemét. Tény, a valós hústartalma 66%, ami nem 100%, ez igaz.
Szemét az, amit a kukába teszünk. Nem az étel. Csirkemellet imádjuk, 1 kg 1 étkezés a családunknak. Persze, lehetne 3 napig is enni, de akkor mindenki hangyaadag húst, meg királyadag köretet enne. Annak viszont nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!